Online magazines

14 april 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
verhaal staat centraal
Storytelling is nog nooit zo belangrijk geweest voor de hedendaagse consument. Originechocolade past hier dan ook perfect in. Ontdek hier het belang van het gebruik van originechocolades. 
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Dankzij ijs als supplementaire business verhoogt u uw omzet, krijgt u meer naambekendheid en onderscheidt u zich van de concurrentie. Met het correcte advies kiest u de juiste machines.
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
De glacering van taarten is met het oog op de uitstraling van de creaties uiterst belangrijk. Afwerkingen met ganache, glaçage en/of gelei winnen duidelijk terrein door de productieve en strakke afwerking die mogelijk is.
De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.