Online magazines

02 maart 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
de resultaten zijn bekend!
We vroegen onlangs gedurende enkele weken alles over uw paasverkoop. Benieuwd naar wat uw collega's geantwoord hebben? Ontdek hier onze bevindingen en verrassende cijfers!
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Pasen is voor veel chocolatiers een van de hoogdagen - of eerder periode - voor hun zaak. In ons eigen uniek onderzoek polsten we naar hoe het aanbod eruit ziet, wanneer men begint te produceren en hoe ze de verkoop dit jaar inschatten. Kom hier alles te weten!
Onder Mona Lisa vinden bakkers, patissiers en chocolatiers een zeer uitgebreid assortiment garneringen, decoraties, strooisels en aanzetsels. Het is een verzameling inspirerende decoraties die zijn ontwikkeld om eenvoudig Vorm, Kleur, Textuur en Smaak toe te voegen aan al jouw zoete lekkernijen.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.