We vroegen onlangs gedurende enkele weken alles over uw paasverkoop. Benieuwd naar wat uw collega's geantwoord hebben? Ontdek hier onze bevindingen en verrassende cijfers! Marie Verhulst Bladmanager
Pasen is voor veel chocolatiers een van de hoogdagen - of eerder periode - voor hun zaak. In ons eigen uniek onderzoek polsten we naar hoe het aanbod eruit ziet, wanneer men begint te produceren en hoe ze de verkoop dit jaar inschatten. Kom hier alles te weten!
Onder Mona Lisa vinden bakkers, patissiers en chocolatiers een zeer uitgebreid assortiment garneringen, decoraties, strooisels en aanzetsels. Het is een verzameling inspirerende decoraties die zijn ontwikkeld om eenvoudig Vorm, Kleur, Textuur en Smaak toe te voegen aan al jouw zoete lekkernijen.
De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.