Online magazines

09 februari 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
haal alles uit de kast
Een dynamische winkelier blijft niet bij de pakken zitten. Dat geldt voor iedereen met een eigen zaak: van een schoenenwinkel tot een chocolatier. Social media is de dag van vandaag een onmisbaar kanaal om uw huidige én uw nieuwe klanten te bereiken op een zeer laagdrempelige manier. Ontdek hier een 8-tal tips!
Marie Verhulst
Bladmanager
 
We hebben ons oor te luisteren gelegd bij een aantal organisaties die de belangen van de middenstand verdedigen, met de vraag welke acties kunnen worden ondernomen om in deze omstandigheden het tij zo goed mogelijk te keren.
Drinkwater op het werk doet kosten algauw oplopen. Bij SipWell zijn de koeler, levering, ophaling en technische bijstand verwerkt in één abonnementsprijs. Bovendien is een waterkoeler fiscaal aftrekbaar. Interessant, niet?
De komende editie van de Belgium Chocolate Awards ziet er terug veelbelovend uit. Meer dan 50 creaties werden reeds ingeschreven voor de vakwedstrijd.
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten.*Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Noten en chocolade zijn een gouden combinatie. In dit artikel proberen we een overzicht te geven van wat er op de markt is, en ontdekt u welke mogelijkheden er zijn om uw assortiment uit te breiden of aan te scherpen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.