Hidde De Brabander legt link tussen chocolade en ijs

Spreker Chocolate Inspiration Conference

Op woensdag 29 april vindt de 3e editie van de Chocolate Inspiration Conference plaats, een initiatief van het Belgische vakblad Chocolaterie. Tijdens het event delen nationale en internationale experts, trendwatchers en chocolade-innovators hun kennis op het vlak van productontwikkeling, trends, marketing en management binnen de chocoladewereld. Spreker Hidde de Brabander is patissier, chocolatier, gespecialiseerd ijsbereider, auteur en tv-chef. Op zijn zeventiende ging hij in de leer bij Banketbakkerij Roodenrijs in Wateringen om daarna zijn weg te vervolgen naar gerenommeerde patisseriezaken als Huize van Wely in Noordwijk en Patisserie de Rouw in Vught. Zijn avontuur leidde naar de gastronomie en Hidde werd onder andere chef-Patissier op Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort, Parkheuvel in Rotterdam en De Librije in Zwolle. In 2010 startte Hidde zijn eigen patisserielabel Dreams of Magnolia. Daarnaast schreef hij voor Delicious Magazine, wordt hij regelmatig gevraagd voor columns in vakgerelateerde magazines en ontwikkelt hij concepten en producten voor meerdere bedrijven. Hidde is ook gastdocent op vele scholen in Nederland en België, geeft demonstraties en workshops aan zowel professionals als enthousiaste thuisbakkers én spreekt voor (grotere) groepen mensen. Anno 2011 is aan dit rijtje ook televisiewerk toegevoegd en in 2016 bracht Hidde zijn eerste bak-boek 'Patisserie.' uit. In de loop van 2020 zal Hidde manager worden van het IJscentrum in Vlaardingen.

Tijdens de Chocolate Inspiration Conference zal hij de link leggen tussen chocolade en ijs, en hier inspiratie mee bieden voor uw aanbod. Nieuwsgierig? Schrijf u dan nu in voor de Belgium Chocolate Summit.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.