PRALINÉ: ZELF MAKEN OF READY MADE AANKOPEN?

Creatief aan de slag met huisgemaakte praliné en kant-en-klaar

 Zelf praliné maken is erg arbeidsintensief. Logisch dus dat het merendeel van de chocolatiers zich voor hun pralinévullingen wenden tot het kant-en-klare gamma. Nochtans weet de consument de huisbereide variant ten zeerste te appreciëren, zo blijkt uit de getuigenissen van Geert Decoster en Geert Nemegeer, twee witte raven die hun vullingen nog altijd zelf maken. Al geven ook zij toe dat het vervaardigen van praliné een waar huzarenstukje is. Gelukkig ligt er tussen 'selfmade' en 'ready made' een mooie tussenoplossing: ook met kant-en-klaar kun je immers creatief aan de slag.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
5,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.