NIEUWE TOEPASSINGEN MET PECANNOTEN BASIS VOOR INNOVERENDE CREATIES

Zoeter dan walnoot, lekker in tal van bereidingen

De pecannoot is een lekkere, vezelrijke noot, boordevol mineralen, proteïnen en vitamines. De noot zit in een gladde, donkerbruine, ovale bolster en is eigenlijk een steenvrucht die een beetje op een walnoot lijkt. De consument apprecieert de delicate, lichtjes bittere en toch zoete smaak van de pecannoot. Als banketbakker of chocolatier kunt u inspelen op de actuele wensen van uw klanten door pecannoten op een vernieuwende manier te verwerken in uw producten.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.