Onderscheid u met chocoladespecialiteiten

Zeker wanneer in de mooiere maanden de chocoladeverkoop terugvalt, is ijs een bijzonder interessante supplementaire business. De Belgen hebben een voorkeur voor luchtig schepijs. Kant-en-klaar ijs aankopen is een optie, maar wilt u echt uw stempel drukken op de verkoop, dan gaat er niets boven zelf gemaakt ambachtelijk ijs. Speel volop met smaken en texturen en onderscheid u met chocoladespecialiteiten. De investering is afhankelijk van welke toestellen u al in huis hebt, de manier waarop u uw ijs wil maken en presenteren. Meestal verdient u de kosten terug binnen de drie jaar.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.