100% duurzame chocolade  

100% duurzame chocolade

100% duurzame chocolade 'Forever Chocolate' omvat vier te halen doelstellingen Barry Callebaut introduceert vier uurzaamheidsdoelstellingen om tegen 2025 de overstap te maken van duurzame cacao naar duurzame chocolade. Algemeen moeten er in het volledige chocoladeproces een aantal structurele problemen opgelost worden. De lage productiviteit op cacaoplantages als gevolg van slechte landbouwpraktijken en voedingsstoffen, een uitgeputte bodem en de veroudering van de cacaobomen, houden veel boeren in een staat van armoede. Landbouwers kunnen niet investeren, kunnen geen professionele werkkrachten betalen en worden daarom gedwongen om hun familie en kinderen om de velden in te zetten. 60% van de cacaoboeren in West-Afrika leeft dan ook in extreme armoede. Barry Callebaut is het daar niet mee eens en wil met 'Forever Chocolate' in minder dan tien jaar, duurzame chocolade verplaatsen van niche naar norm. En dat aan de hand van vier doelstellingen: Barry Callebaut zal ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.