Beursbezoek Partnercontent

SAVEURS ET MÉTIERS MET EEN DIGITAAL SAUSJE

3 INSPIRERENDE DAGEN VOOR FOOD PROFESSIONALS, VAN 6 TOT 7 FEBRUARI IN NAMUR EXPO

Saveurs & Métiers opent op 6, 7 en 8 februari 2022 de deuren van hun 5e editie in Namur Expo. Uitrusting, materiaal of producten, professionals uit de voedingsdetailhandel en catering zullen opnieuw de laatste trends in de sector kunnen ontdekken en alle oplossingen voor hun zaak kunnen vinden.

Salon Saveurs & Métiers

NIEUW: DIGITALISEER UW BEDRIJF

Hoewel het salon trouw blijft aan zijn identiteit, gaat Saveurs & Métiers dit jaar digitaal. Digitale innovaties en marketingoplossingen zijn relevant en noodzakelijk geworden voor handelaars. Daarom gaat Saveur & Métiers digitaal en verwelkomt exposanten die gespecialiseerd zijn in e-commerce, druk- en maatwerk, grafisch ontwerp, visuele identiteit, e-reputatie, digitale marketing, digitale tools en nog veel meer ...

Saveurs & Métiers exposants

130 GESPECIALISEERDE EXPOSANTEN

Er is bijzondere aandacht besteed aan de selectie van de 130 exposanten. Van grote merken tot lokale producenten, de belangrijkste bedrijven uit de voedingssector zullen op het evenement aanwezig zijn. Gedurende 3 dagen zullen de professionele bezoekers toegang hebben tot een breed gamma van uitrustingen en producten voor hun activiteitensector: innoverende voedingsproducten, professionele machines, commerciële diensten, winkelinrichting ...

U vindt de lijst van onze huidige exposanten op onze website www.saveurs-metiers.be

EEN PROGRAMMA TUSSEN OPLEIDING EN ONTDEKKING

Wedstrijden, demonstraties of conferenties: het programma is een gelegenheid voor professionals om zich op de hoogte te stellen van markttrends, zich te laten inspireren door de nieuwste technieken en de ontwikkelingen in hun activiteitensector te bespreken.

Op de agenda staan nu al: de Couteau d’Or-wedstrijd, de Professionnel de charcuterie Boucherie Belge-wedstrijd, bakkersdemonstraties dankzij onze partners uit de sector, conferenties en een kruispunt gewijd aan digitale oplossingen: de plek bij uitstek om de exposanten te ontmoeten die oplossingen zullen vinden die aangepast zijn aan uw bedrijf.

Saveurs & Métiers Boulangerie

 

 

Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van bezoekers en exposanten, en om steeds het beste van de sector te kunnen bieden, zal de beurs vanaf 2022 slechts om de twee jaar worden gehouden, dus mis de ontmoetingsplaats voor uw sector niet op 6, 7 en 8 februari 2022, in Namur Expo.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Open van 10.00 tot 19.00 uur (behalve op dinsdag 8 februari: sluitingstijd 18.00 uur).

Namur Expo - Av. Sergent Vrithoff, 2 - 5000 Namur. Gratis voor professionals, maar registratie is vereist op www.saveurs-metiers.be

Om zijn bezoekers en exposanten in optimale gezondheids- en veiligheidsomstandigheden te kunnen ontvangen, heeft Easyfairs Belgium maatregelen getroffen om een veilige en toch handelsvriendelijke omgeving te creëren. Die maatregelen zijn uitvoerig beschreven op www.saveurs-metiers.be/corona

metiers

SAVEURS & METIERS
AVENUE SERGENT VRITHOFF 2
5000 NAMUR
+3281321169
artexisexpo@artexis.com
www.saveurs-metiers.be

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door JFE22 november 2021
company corner

EASYFAIRS BELGIUM

AVENUE SERGENT VRITHOFF 2, NAMUR 5000Meer info
ChocolaterieBeurzenBakkerijDelicatessesFoodservicesFood retail
Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine