naar top
Menu
Logo Print

PROGRAMMA

dag 1 – woensdag 27 september 2017

Belgium Chocolate Awards + Store Tour Bruges + Galadiner
Voor het zesde jaar op rij worden de Belgium Chocolate Awards uitgereikt. Deze award beloont de chocolatiers met de beste creatie binnen het thema ‘praline’ en ‘chocolate bar’. Op woensdag 27 september 2017 mogen de winnaars hun award in ontvangst nemen in het Crowne Plaza in Brugge. De uitreiking wordt afgesloten met een galadiner (met live performance). Ook de deelnemers aan de Chocolate Summit zijn van harte uitgenodigd voor de receptie en het galadiner. Tijdens de dag zijn er ook workshops* en een Store Tour voorzien bij de toonaangevende Brugse chocolatiers.
(* enkel voor de deelnemers aan de Belgium Chocolate Awards)
meer info

dag 2 – donderdag 28 september 2017

Chocolate Innovation Conference
Op donderdag 28 september 2017, de tweede dag van de Belgium Chocolate Summit, brengt het vakblad Chocolaterie het kruim van de Belgische en internationale chocoladescene samen in Brugge. Wetenschappers, trendwatchers en chocoladeinnovators zullen u informeren en inspireren om verder innovatief te ondernemen in de chocoladebranche. Niet alleen chocolatiers, maar ook CEO's, sales en marketing managers zijn welkom.
meer info

dag 3 – vrijdag 29 september 2017

De Chocolate Production Tour
Het driedaagse event sluiten we op vrijdag 29 september 2017 af met een Chocolate Production Tour. Tijdens deze tour bieden we onze gasten de unieke kans om een bezoek te brengen aan twee van de grootste Belgische chocoladefabrieken:
- De grootste chocoladefabriek ter wereld van Callebaut in Wieze + Chocolate Academy
- De pas geopende chocoladefabriek van Belcolade in Erembodegem + Innovation Center
Een uitgelezen kans om te ontdekken waarom België wereldwijd bekend staat om zijn chocolade.
meer info


meer info