naar top
Menu
Logo Print

PRAKTISCH

Locatie

De Belgium Chocolate Summit vindt plaats in het congreshotel Crowne Plaza Brugge. Deze toplocatie met zijn unieke sfeer en rijke geschiedenis ligt in het hart van het historische Brugge en ligt op wandelafstand van alle belangrijkste bezienswaardigheden in Brugge zoals het Belfort, de Basiliek van het Heilig Bloed, het Begijnhof, de oude stadsmuur, Minnewaterpark, de Vlaamse Primitieven en de Brugse reien.

Crowne Plaza Brugge, Burg 10, 8000 Brugge
Bereikbaarheid

Verblijf

Crowne Plaza Brugge beschikt over 96 kamer voorzien van het unieke Sleep Advantage Concept, dat u een heerlijke nachtrust garandeert. Elke kamer beschikt over satelliettelevisie met veertig kanalen, draadloos internet, badjassen, koffie- en theefaciliteiten, minibar en een privésafe.
Het Crowne Plaza Brugge beschikt ook over enkele karakteristieke suites. Geheel in de historische sfeer kunt u genieten van het aangename comfort. Aan de voorzijde van het hotel bevinden zich moderne suites met een prachtig zicht op de Burg en het Belfort van Brugge.
Profiteer tot 15 april van vroegboekkorting op uw verblijf.
Meer info
Boeken
Meer hotels

 

Nuttige links

Praktische informatie Brugge
Parkeren in Brugge
Internationale busverbindingen naar Brugge

 

Brugge: UNESCO werelderfgoed

Middeleeuws mysterieus, ongegeneerd Bourgondisch en al eeuwenlang een wereldstad; de Brugse binnenstad imponeert met haar cultuurhistorisch patrimonium en is sinds 2000 erkend als werelderfgoed.
Bezoek Brugge

Brugse chocoladegilde

De Gilde van de Brugse Chocolatiers heeft als missie om Brugge als chocoladehoofdstad van de wereld te promoten. Het 'Brugs Swaentje' is de stadspraline van Brugge.
Meer info

 

In samenwerking met

Belcolade
Callebaut
Chocolate Nation
Debic
Rémy Cointreau
Buhler
Stad Antwerpen