naar top
Menu
Logo Print

DEMO'S, WORKSHOPS EN PRESENTATIES

Workshop Belcolade

Matty Van Caeseele - Belcolade

Chef Matty Van Caeseele zal u verrassen met twee nieuwe chocolades: 'Belcolade Selection Noir Cacao-Trace' en 'Belcolade Selection Lait Cacao-Trace'. Cacao-Trace staat voor heerlijke smaak, gecontroleerde fermentatie en chocoladebonus.

Patrick AubrionWorkshop Callebaut

Patrick Aubrion zal u inspireren om met de gloednieuwe Ruby Chocolade unieke creaties uit te werken. Daarnaast zal hij u vooral ook nuttige tips meegeven om met deze nieuwe chocolade aan de slag te gaan. 

Demo Velichepiet de vos

Chef Piet De Vos van Arto zal u inwijden in de mogelijkheden die de producten van Veliche bieden om een ruime waaier aan zoete lekkernijen te creëren.

Mario VandeneedeMario Vandeneede van Chocolatoa - Micro batch chocolate making

Mario Vandeneede is chocolademaker. Onder de naam Chocolatoa produceert hij in zijn atelier chocolade in small batches, vanaf de boon. Hierbij kiest hij voor een transparante werkwijze, waarbij hij de cacaoboer zelf wil kennen en een eerlijke prijs wil betalen. Tijdens de presentatie leert u meer over de productiemethodes van Mario en kunt u proeven van zijn creaties.

In samenwerking met

Belcolade
Callebaut
Veliche Gourmet
Gruyaert Verpakking
Lareka
Mol d'Art
Rémy Cointreau
Ter Groene Poorte