naar top
Menu
Logo Print

UITREIKING BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2018

dinsdag 29 mei - Ter Groene Poorte Brugge

Programma*

09.00 - 10.15 u.: Ontvangst + breakfast networking
10.15 - 11.15 u.: Workshop Belcolade door Matty Van Caeseele
11.15 - 11.30 u.: Healthy drinks networking break
11.30 - 12.45 u.: Workshop Callebaut door Patrick Aubrion
12.45 - 14.15 u.: Networking lunch
14.15 - 15.30 u.: Demo Veliche
15.30 - 16.00 u.: coffee networking break
16.00 - 17.00 u.: Mario Vandeneede van Chocolatoa
17.15 - 18.00 u.: Uitreiking Belgium Chocolate Awards
18.00 - 19.00 u.: Receptie
* onder voorbehoud van wijzigingen

* onder voorbehoud van wijzigingen

Indienen creatiesWedstrijd pralines en chocoladetabellen

Deelnemende creaties moeten binnen gebracht worden op de dag van de jurering en de prijsuitreiking. Deze vindt plaats op dinsdag 29 mei 2018 in Ter Groene Poorte in Brugge.
Voor deelname in de categorie 'best praline' bestaat dit uit 20 wedstrijdpralines en 2 kg van de commerciële uitvoering van uw praline. Voor deelname in de categoriëen 'bars' bestaat dit uit 20 repen.

Thema- en netwerkdagInspiratiedag Belgium Chocolate Awards Day

Tijdens deze dag staan er dit jaar ook 4 infosessies gepland. Aan de hand van demo's, presentaties en workshops informeren en inspireren specialisten en professionals u over de laatste trends uit de chocoladewereld. Tijdens de breaks en de lunch bieden we u de unieke gelegenheid om te netwerken met andere gasten en collega's uit de sector.

Uitreiking Belgium Chocolate Awards + ReceptieBelgium Chocolate Awards

Het hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards . Om 17.15 u. worden de winnaars bekendgemaakt en mogen zij van de Belgium Chocolate Awards hun award in ontvangst nemen.

Categorieën:
- Best Praline
- Best Filled Chocolate Bars
- Best Plain/origin Bars

De awards en prijzen worden uitgereikt door Mieke Masyn, bladmanager van Chocolaterie Magazine.

Het evenement wordt afgesloten met een receptie.

Praktische info

datum: dinsdag 29 mei 2018
locatie: Ter Groene Poorte Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge

toegang:
- 90 euro voor deelnemers Belgium Chocolate Awards 2018
- 125 euro voor niet-deelnemers 
- 40 euro voor studenten

INSCHRIJVEN

In samenwerking met

Belcolade
Callebaut
Veliche Gourmet
Gruyaert Verpakking
Lareka
Mol d'Art
Rémy Cointreau
Ter Groene Poorte