naar top
Menu
Logo Print
Artikel - 01/01/2018

Win de Belgium Chocolate AwardsHOE DEELNEMEN

Heeft u een unieke praline en/of chocoladetablet gecreëerd die u wilt voorstellen in het vakblad Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor.
INSCHRIJVEN

U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën:

- Professionelen - Best Praline
- Professionelen - Best Filled chocolate bar
- Professionelen - Best Plain/origin chocolate bar
- Scholen/opleidingen - Best Praline

Scholen/opleidingen: per klas kan er slechts één inzending deelnemen
Professionelen: actief als werknemer in bakkerij, chocolaterie of patisserie of zaakvoerder, leerkrachten bakkerij

Lees hier ook het reglement.

Deelnemen gebeurt in drie stappen

1 INSCHRIJVEN

Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier. U ontvangt na inschrijving een link naar het dossier dat u meteen of later kunt invullen.
Deadline inschrijven: 15/03/2018

2 DOSSIER SAMENSTELLEN

Stel uw creatie voor door de vragen in het dossier zo compleet mogelijk te beantwoorden. Illustreer ook uw creatie aan de hand van enkele foto's. Let op: een goede foto van de praline/chocoladetablet is ook noodzakelijk, aangezien we alle creaties zullen publiceren. 
Deadline dossier indienen: 20/04/2018

3 UW CREATIE LEVEREN

U moet uw creatie meebrengen naar de dag van de jurering en de prijsuitreiking. Voor deelname in de catergorie best praline bestaat dit uit 20 wedstrijdpralines en 2 kg van de commerciële uitvoering van uw praline. Voor deelname in de categoriëen 'bars' bestaat dit uit 20 repen. 
Datum: 29/05/2018

Alle genomineerde projecten verschijnen in een speciale online uitgave van Chocolaterie. Deze editie kan gelezen en doorbladerd worden op de site chocolaterie.pmg.be.