naar top
Menu
Logo Print

Win de Belgium Chocolate AwardsHOE DEELNEMEN

Heeft u een unieke praline en/of chocoladetablet gecreëerd die u wilt voorstellen in het vakblad Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor.
INSCHRIJVEN

U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën:

- Professionelen - Best Praline
- Professionelen - Best Filled chocolate bar
- Professionelen - Best Plain/origin chocolate bar
- Scholen/opleidingen - Best Praline

Scholen/opleidingen: per klas kan er slechts één inzending deelnemen
Professionelen: actief als werknemer in bakkerij, chocolaterie of patisserie of zaakvoerder, leerkrachten bakkerij

Lees hier ook het reglement.

Deelnemen gebeurt in drie stappen

1 INSCHRIJVEN

Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier. U ontvangt na inschrijving een link naar het dossier dat u meteen of later kunt invullen.
Deadline inschrijven: 15/03/2018

2 DOSSIER SAMENSTELLEN

Stel uw creatie voor door de vragen in het dossier zo compleet mogelijk te beantwoorden. Illustreer ook uw creatie aan de hand van enkele foto's. Let op: een goede foto van de praline/chocoladetablet is ook noodzakelijk, aangezien we alle creaties zullen publiceren. 
Deadline dossier indienen: 20/04/2018

3 UW CREATIE LEVEREN

U moet uw creatie meebrengen naar de dag van de jurering en de prijsuitreiking. Voor deelname in de catergorie best praline bestaat dit uit 20 wedstrijdpralines en 2 kg van de commerciële uitvoering van uw praline. Voor deelname in de categoriëen 'bars' bestaat dit uit 20 repen. 
Datum: 29/05/2018

Alle genomineerde projecten verschijnen in een speciale online uitgave van Chocolaterie. Deze editie kan gelezen en doorbladerd worden op de site chocolaterie.pmg.be.

In samenwerking met

Belcolade
Callebaut
Veliche Gourmet
Gruyaert Verpakking
Lareka
Mol d'Art
Rémy Cointreau
Ter Groene Poorte