27 februari 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKijkt u ook uit naar de komende vakbeurzen? Op Bakkersvak kunt u onder meer terecht voor trends in patisserie, op Tavola zal u dan weer allerlei innovaties terugvinden op vlak van fine food. Een voorsmaakje kreeg u bij de bekendmaking van de Gouden Tavola's.
Maak ook kennis met ons
nieuw vakblad Bakery, waarin we focussen op brood en viennoiserie!

Mieke Masyn

Bladmanager Chocolaterie

Wie wint de Dutch Pastry Award?

Ook dit jaar wordt de Dutch Pastry Award gehouden op Bakkersvak: dé vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau. Met het thema 'History' belooft ook zondag 4 maart weer een bijzondere editie te worden.
Lees meer

Vind kwaliteit en diversiteit

Tavola presenteert om de twee jaar bourgondische klassiekers en trendy food, in een smakelijke mix van hoogwaardige producten. Zowel marktleiders als artisanale fabrikanten komen er aan bod.
Volledig artikel lezen

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Op 22 februari rolt het eerste nummer van Bakery van de pers. Bakery is hét uitgelezen vakblad voor de (ambachtelijke) bakker waarbij de focus op brood en viennoiserie ligt.
Lees meer

Video: Gouden Tavola's uitgereikt

 VIDEOIn Kortrijk zijn de Gouden Tavola's uitgereikt. In vier categorieën werden de meest innoverende producten vanop de beurs Tavola bekroond.
Video

Te Koop

Grote mouleerlijn met 2 koelingen en spuitmachine. Deze is voor de vormen 275 x 135
Fabrikant: Hacos
In verband met aankoop nieuwe is deze te koop. De machine is nog steeds in productie.

Lees meer

Schrijf u in voor de Belgium Chocolate Awards

De zoektocht naar de beste praline en de beste chocoladereep van 2018 vindt dit jaar plaats op de Belgium Chocolate Awards Day; op dinsdag 29 mei in Ter Groene Poorte in Brugge.
Volledig artikel lezen


Bekijk hier de creaties van de winnaars van 2017:
Praline Fassion
Praline Pisco Sour
Reep Monkeys

Personaliseer met kleurstoffen

Zelf uw chocoladestukken, pralinevullingen en chocoladedecoraties inkleuren was nog nooit zo makkelijk. Niet alleen bestrijkt het actuele kleurstoffengamma werkelijk alle tinten van de regenboog, u kunt er ook precies het speciale effect dat u beoogt mee creëren.
Volledig artikel lezen

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak kennis met het nieuwe vakblad voor de bakkerij: Bakery

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be