15 februari 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Consument wil gezondere zoetwaren

120pxGezondheid en transparantie waren veruit de grootste trends op ISM. Bekijk hoe fabrikanten hiermee uitpakken in deze video. Ook noten sluiten aan bij de gezondheidstrend. In deze editie gaan we hier ook dieper op in.
Ter Groene Poorte en Rémy Cointreau
Gastronomie bevestigden hun partnership voor de Belgium Chocolate Awards Day. U kunt nog steeds inschrijven voor de wedstrijd voor beste praline en bar.

Mieke Masyn

Bladmanager Chocolaterie

Video: Gezondheid en transparantie grootste trends op ISM

 VIDEOAll natural, free from, clean label, reduced sugar… Gezondheid en transparantie rond een product zitten in de lift. Heel wat zoetwarenfabrikanten pakten op ISM dan ook uit met specifieke labels om positieve eigenschappen van hun product te benadrukken.
Video

Belgium Chocolate Awards: doe mee aan de verkiezing voor Beste praline en Beste reep van België

De zoektocht naar de beste praline en de beste chocoladereep van 2018 vindt dit jaar plaats op de Belgium Chocolate Awards Day; op dinsdag 29 mei in Ter Groene Poorte in Brugge.
Volledig artikel lezen

TAVOLA: 11-13 maart in Kortrijk

Heerlijke delicatessen en high-end producten: Tavola is dé vakbeurs voor foodprofessionals met een voorliefde voor premium food en drinks. Ontdek op 11, 12 & 13 maart op Tavola de geselecteerde producten van meer dan 425 bedrijven uit 15 landen: trendy producten, vernieuwende merken of verrassende ontdekkingen van ambachtelijke, nieuwe of internationale brands.
Lees meer

MULTIPROCESS R

160pxTECNO 3 introduceert de MULTIPROCESS R, een compacte machine die het roosteren, debacteriseren, breken en zuiveren van de cacaobonen voor haar rekening neemt met cacaonibs als eindresultaat.
Lees meer

Wie wint de Dutch Pastry Award?

Ook dit jaar wordt de Dutch Pastry Award gehouden op Bakkersvak: dé vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau. Met het thema 'History' belooft ook zondag 4 maart weer een bijzondere editie te worden.
Lees meer

Rémy Cointreau Gastronomie op Chocolate Awards Day

Als trouwe partner van de Belgium Chocolate Awards heeft Rémy Cointreau Gastronomie ook voor de editie 2018 zijn steun bevestigd. Gedurende de network breaks kunt u kennismaken met hun aanbod voor chocolatiers, banketbakkers en ijsbereiders.
Lees meer

Chocolate Awards Day in Ter Groene Poorte

De 7de editie van de Belgium Chocolate Awards zal doorgaan op dinsdag 29 mei 2018 in Ter Groene Poorte. Het wordt een dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie waarbij de leerlingen de volledige omkadering zullen verzorgen.
Lees meer

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Op 22 februari rolt het eerste nummer van Bakery van de pers. Bakery is hét uitgelezen vakblad voor de (ambachtelijke) bakker waarbij de focus op brood en viennoiserie ligt.
Lees meer

Gezondheidstrend: noten

Noten en chocolade zijn een gouden combinatie. In dit artikel proberen we een overzicht te geven van wat er op de markt is, en ontdekt u welke mogelijkheden er zijn om uw assortiment uit te breiden of aan te scherpen.
Volledig artikel lezen

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Video: Gezondheid en transparantie grootste trends op ISM

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be