24 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMeer omzet en erkenning dankzij Belgium Chocolate Awards

Op 29 mei kunt u deelnemen aan de Belgium Chocolate Awards en de inspiratiedag Belgium Chocolate Awards Day. Winnaars getuigen in deze online editie over het succes van hun deelname: tot wel 40% meer omzet! Daarnaast blikken we vooruit naar Bakkersvak en stellen we u het eerste product met de roze chocolade voor.

Mieke Masyn

Bladmanager Chocolaterie

Schrijf u in voor de Belgium Chocolate Awards

De zoektocht naar de beste praline en de beste chocoladereep van 2018 vindt dit jaar plaats op de Belgium Chocolate Awards Day; op dinsdag 29 mei in Ter Groene Poorte in Brugge.
Volledig artikel lezen

Laat u inspireren op Bakkersvak

Vakbeurs Bakkersvak is het jaarlijks weerzien met alle collega's en toeleveranciers uit de bakkerijbranche in Nederland. U krijgt op 4 & 5 maart een totale update van de markt met innovaties van producten en diensten.
Lees meer

Kitkat lanceert als eerste merk ruby chocolade

Op 19 januari lanceerde het Japanse Nestlé als eerste consumentenmerk een variant van de Ruby chocolade. De roze chocolade werd in september 2017 voor het eerst door Barry Callebaut geïntroduceerd als de vierde soort chocolade, naast zwarte, witte en melkchocolade.
Lees meer

Fusie BDMO en Du Caju Printing

BDMO en Du Caju Printing gaan fusioneren onder de overkoepelde holding Karel Van Mander. Hierdoor wordt een nauwere samenwerking mogelijk, wat de verdere groei van de activiteiten zal ondersteunen.
Lees meer

Chez Claire tilt éclairs naar hoger niveau

Dit voorjaar openen Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde 'Chez Clair', waar luxueuze haute éclairs centraal staan. Het duo is ook wel bekend van WASBAR. De éclair wordt in dit nieuwe concept naar een hoger niveau getild.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Extra omzet dankzij Belgium Chocolate Awards: schrijf nu in!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be