12 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

In deze online editie van Chocolaterie focussen we onder meer op de grondstof 'vanille'. De prijs hiervan swingt de pan uit, alternatieven vallen dan ook te overwegen. Verder geven we u ook tips om uw aanbod thee en koffie verder uit te diepen, voor een meerverkoop.

CHOCOLATERIE TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

CHOCOLATERIE OP FACEBOOK
Like onze pagina voor meer nieuws

Tuttuno spin

Deze doseermachine is ontworpen om gemakkelijk gevulde lekkernijen te produceren in één enkele operatie. Daarbij horen ook pralines op polycarbonaat mallen, ballen, eieren en producten met bijzondere kenmerken.
Lees meer

Prijs van vanille vertienvoudigd

Vanille is een van de meest verfijnde parfums en specerijen voor de voedingswereld. Voor sommigen een fetisj, 'the Queen of Spices', maar voor ons het ultieme ingrediënt om onze gerechten en creaties op een hoger niveau te tillen.
Lees meer

Afwijkend assortiment koffie en thee

Koffie en thee zijn op hun plaats in de chocolaterie. Consumenten genieten graag van een verse tas koffie of thee met een praline of een stukje chocolade erbij.
Lees meer

Aftermovie Horeca Expo

 VIDEOHoreca Expo is het jaarlijkse trefpunt voor de Belgische horecasector en grootkeukens en vond plaats van 19-23 november in Flanders Expo Gent. Bekijk hier het videoverslag.
Video

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

Unizo reageert teleurgesteld op de beslissing van de federale regering om het systeem van 6.000 euro onbelast bijverdienen in werking te laten treden. Het systeem kan niet alleen gebruikt worden door wie al 4/5e werkt en is niet beperkt tot de zogenaamde lijst van activiteiten.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - prijs van vanille vertienvoudigd

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be