14 december 2017

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Video: Store Tour Brugse chocolatiers

 VIDEOTijdens de Belgium Chocolate Summit konden deelnemers ook een kijkje nemen achter de schermen bij verschillende Brugse chocolatiers. Per paardentram werd er halt gehouden bij Pralinette, Sukerbuyc, The Chocolate Line, Chocolate Brothers en Spegelaere.
Video

CHOCOLATERIE TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

CHOCOLATERIE OP FACEBOOK
Like onze pagina voor meer nieuws

Duurzame verpakkingen op ProSweets Cologne

Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid zijn momenteel dé trends voor het verpakken van snoep en snacks. De industrie zet meer dan ooit in op ecologische en handige verpakking.
Lees meer

Cargill moderniseert hernieuwbare energie in Ghana

Cargill opende eind november een nieuwe zonne-energie faciliteit in de cacao- en chocoladesite te Tema, Ghana. Dit energieproject draagt bij aan de wereldwijde strategie van het bedrijf om te investeren in milieuvriendelijke en hernieuwbare manieren om energie op te wekken voor industriële productie.
Lees meer

Belgian Chocolate School geopend

Chocolate World gaat van start met de Belgian Chocolate School in Antwerpen. Al meer dan dertig jaar biedt het Belgische bedrijf een ruim assortiment aan van vormen en apparatuur voor exclusieve chocoladeproducten.
Lees meer

Trend: minder suiker

Suikergerelateerde gezondheids- en welzijnskwesties staan hoog op de agenda van consumenten, vooral onder millennials en ouderen die bewust bezig zijn met hun gezondheid.
Lees meer

Hospitality Awards

Eind november werden voor de 10e maal de Hospitality Awards uitgereikt in San Marco Village Schelle. Ruim 400 genodigden (genomineerde Horeca- en Retail uitbaters) verzamelden zich om te ontdekken wie een titel op zijn palmares mocht schrijven.
Lees meer

Personaliseer met kleurstoffen

Zelf uw chocoladestukken, pralinevullingen en chocoladedecoraties inkleuren was nog nooit zo makkelijk. Niet alleen bestrijkt het actuele kleurstoffengamma werkelijk alle tinten van de regenboog, u kunt er ook precies het speciale effect dat u beoogt mee creëren.
Lees meer

Smaakbox winnaars Belgium Chocolate Awards

 VIDEOEen exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Video: binnenkijken bij vijf Brugse chocolatiers

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be