02 november 2017

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

Lees online

Boost uw zaak via social media

Sociale media zijn belangrijk voor uw onderneming. Maak een plan voor sociale media en wees bewust online aanwezig. Aan de hand van storytelling kunt u een coherent verhaal vertellen dat uw klanten kan bekoren.
Lees meer

CHOCOLATERIE TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

ACTIE 10% korting op boek '40 verbluffende desserts'

Patissier Bart Ardijns presenteert 15 succesvolle klassieke desserts in een creatieve receptenbundel. Voor het boek ontwikkelde hij eveneens 20 originele topdesserts met afwisseling van smaak, textuur, kleur, ingrediënten en vormgeving! En ook voor mensen met een voedselallergie creëerde hij 5 allergenenvrije desserts.
Lees meer

Inschrijvingen geopende voor Concours Jacques Saey

Op vrijdag 8 maart 2018 vindt de jaarlijkse Jacques Saey wedstrijd plaats. Deze wordt sinds 1992 georganiseerd op nationaal niveau en is bedoeld voor leerlingen, jonger dan 21 jaar, uit opleidingen banketbakkerij - chocoladebewerking en confiserie.
Lees meer

Lisa Matthijssen wint Gouden Gard 2017

Lisa Mathijssen mocht op 10 oktober de Gouden Gard in ontvangst nemen in het Miele Experience Center in Vianen. Lotte Dierick, de winnaar van 2016, mocht deze aan Lisa overhandigen.
Lees meer

Ultieme pralinedoos opnieuw beschikbaar

Het vakblad Chocolaterie lanceerde in het voorjaar een exclusieve smaakbox, de ultieme pralinedoos gevuld met de winnende pralines van de voorbije edities van de Belgium Chocolate Awards.
Lees meer

Nieuw hartje voor Valentijn

Nieuw hartje voor Valentijn in de Belle Epoque collectie 2018 van chocolate World.
Lees meer

Unieke demo door Willem Verlooy

Onder de vleugels van Broodboetiek Verlooy, heeft zoon Willem Verlooy zich ontwikkeld tot een begenadigd patissier. Zijn passie is om taarten te creëren die een beleving van vertrouwde en nieuwe tongstrelende smaken bieden.
Lees meer

Cargill zet koers naar duurzaamheid van cacao

Cargill publiceerde op 3 oktober een rapport over de vooruitgang van de 'Cargill Cocoa Promise' oftewel de belofte van Cargill om een meer duurzame cacaosector te ontwikkelen voor de toekomst.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - Meer omzet bij correct gebruik social media

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be