18 oktober 2017

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

Lees online

DOSSIER SINTERKLAAS

Marsepeinfiguren
Video: sinterklaastaart met goudaccenten
Pralinevormen sinterklaas

CHOCOLATERIE TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

Horeca Expo 2017 komt dichterbij

Horeca Expo is het jaarlijkse trefpunt voor de Belgische horecasector en grootkeukens en vindt plaats van 19-23 november in Flanders Expo Gent. De beurs telt intussen jaarlijks meer dan 650 exposanten en meer dan 50.
Lees meer

Robot-Coupe Cutter Mixer R8

 VIDEOHet toestel heeft een doorzichtig deksel, om ononderbroken en gemakkelijk de bereiding in het oog te kunnen houden terwijl deze aan de gang is. Er is een snelle en gemakkelijke montage en demontage van het deksel mogelijk. Zo kan men tijdens de bereiding vloeistoffen of ingrediënten toevoegen zonder problemen. Er zit een handgreep aan de achterkant van de machine, om ze gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
Video

Vacature Patisserie Adviseur

Wij zoeken voor FrieslandCampina Foodservice een ervaren, ambitieuze en resultaatgedreven Patisserie Adviseur om ons team te versterken! In deze functie maak je onderdeel uit van het energieke Nederlandse marketing team 'Back of House & Bakery', waarbij jij je richt op het ambachtelijke bakkerij kanaal.
Lees meer

Chocolaterie Guylian wordt 50

Chocolaterie Guylian viert dit jaar zijn 50ste verjaardag. De chocolaterie uit Sint-Niklaas begon in 1967 met de creatie van de bekende Zeevruchten. Deze zijn gevuld met hazelnootpraliné, ontwikkeld door de stichter, Guy Foubert.
Lees meer

Prijs van vanille vertienvoudigd

Vanille is een van de meest verfijnde parfums en specerijen voor de voedingswereld. Voor sommigen een fetisj, 'the Queen of Spices', maar voor ons het ultieme ingrediënt om onze gerechten en creaties op een hoger niveau te tillen.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine - ideeën voor sinterklaas

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be