12 juli 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Wat met zoetstoffen? 120px
In deze editie nemen de de
alternatieve zoetstoffen onder de loep. Er is duidelijk meer vraag naar producten met minder toegevoegde suikers en een lager aantal calorieën. Wij bieden u een overzicht van de verschillende soorten. Daarnaast blikken we in dit online magazine ook terug op de Belgium Chocolate Awards Day en stellen we u enkele ideeën voor om chocoladesnacks te maken.
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

BELFINE SMAAKLOLLY'S: SCHATTIG EN HÉÉRLIJK!

160pxBelfine's schattige beer lolly 'Billie' (20g) is beschikbaar in 3 natuurlijke smaken: caramel, banaan en aardbei. De combinatie met héérlijke Belgische melkchocolade zorgt voor een smaakexplosie in de mond.
Lees meer

VIDEO: SFEERVERSLAG BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2018

 VIDEOChocolaterie ging opnieuw op zoek naar de Beste Praline en de Beste Chocoladereep van het Jaar 2018. Op dinsdag 29 mei werden voor de zevende maal de Belgium Chocolate Awards uitgereikt. In deze wedstrijd kunnen chocolatiers en leerling-chocolatiers hun praline of chocoladereep laten beoordelen door een deskundige jury.
Video

SNACKING ZIT ONTEGENSPREKELIJK IN DE LIFT

Consumenten snacken steeds vaker tussendoor. Met allerhande repen, gedrageerde producten of verrassende truffels komt u aan deze behoefte tegemoet. Besteed hierbij voldoende aandacht aan gezonde ingrediënten zoals noten, zaden, gedroogde vruchten en zelfs plantaardige alternatieven voor room.
Volledig artikel lezen

ALTERNATIEVE ZOETSTOFFEN ZIJN EEN SERVICE VOOR DE KLANT

Bij de consument is er duidelijk een stijgende vraag naar producten met minder toegevoegde suikers en een lager aantal calorieën. Zoetigheden zoals chocolade en patisserie blijven echter razend populair.
Volledig artikel lezen

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Alternatieve zoetstoffen als service voor klant

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be