18 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBekijk het sfeerverslag van Belgium Chocolate Awards Day 2018
In deze editie kan u het sfeerverslag terugvinden van de zevende editie van de Belgium Chocolate Awards. Verder bereidt David Van Acker in samenwerking met Veliche Gourmet een zomerse praline voor u en kan u ook ontdekken waarom ijs perfect is om de zomermaanden te overbruggen.

Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

VIDEO: SFEERVERSLAG BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY 2018

Chocolaterie ging opnieuw op zoek naar de Beste Praline. Op dinsdag 29 mei werden voor de zevende maal de Belgium Chocolate Awards uitgereikt. De ruim 100 aanwezige chocoladeprofessionals kregen ook de kans om tal van demonstraties bij te wonen.
Bekijk video

EEN ZOMERSE PRALINE VAN DAVID VAN ACKER EN VELICHE GOURMET

 VIDEODavid van Acker is chocolatier en medezaakvoerder van chocolaterie-patisserie Zuut in Leuven. Voor Chocolaterie maakte hij, in samenwerking met Veliche Gourmet, een praline met zomerse smaken.
Bekijk v ideo

IJSBEREIDING BIEDT INTERESSANTE KANSEN VOOR CHOCOLATIERS

De zomermaanden zijn voor chocolatiers doorgaans een moeilijke periode om te overbruggen. De temperaturen stijgen en mensen willen verfrissing, een nood waarbij hun kernproduct alleen geen soelaas kan bieden.
Volledig artikel lezen

MONA LISA HAALT DE ARTIEST IN U NAAR BOVEN

160pxMona Lisa onderscheidt zich door de fijne decoraties, die de chocolatier toe­laten - als een echte artiest - zijn creaties naar een hoger niveau te brengen én steeds unieke resultaten te bekomen.
Volledig artikel lezen

UW NIEUWE ATELIERVLOER AL NA 1 DAG OPNIEUW IN GEBRUIK NEMEN

160pxGeen uitbraakwerken meer nodig dankzij een acrylaat gietvloer die over uw bestaande vloer wordt aangebracht. Met deze duurzame oplossing bespaart u niet alleen kosten, maar ook tijd.
Lees meer

BELGIË PAKT ZILVER OP EUROPEES KAMPIOENSCHAP VOOR PATISSERIE

Op het podium van het Europees kampioenschap voor patisserie eindigden de Belgen Bernard Istasse (categorie suiker) en Jacky Bodart (categorie chocolade) op de tweede plaats, tussen Zweden - die de hoofdprijs wegkaapte - en Zwitserland.
Lees meer

TE KOOP: SPUIT DRESEERMACHINE

Te koop wegens stopzetting bedrijf, einde loopbaan.BCT FB40 spuit dreseermachine,  slechts 2 jaar oud en in perfecte staat. FERRAR & BONENTE. Volautomatisch tempereren + overtrekband, machine in perfecte staat.
Lees meer

77 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw producten aan de man kunt brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer BEURSSUCCES? Lees dan dit boek.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bekijk het sfeerverslag van Belgium Chocolate Awards Day 2018

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be