30 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxOntdek de winnaars van de Belgium Chocolate Awards 2018
Gisteren vond de zevende editie van de Belgi
um Chocolate Awards Day plaats in Ter Groene Poorte. Een dag vol inspiratie voor ruim 100 aanwezige chocoladeprofessionals. Op het einde werden ook de Chocolate Awards uitgereikt. Ontdek hieronder wie een award mee naar huis nam.

Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2018 UITGEREIKT

Op dinsdag 29 mei werden voor de zevende maal de Belgium Chocolate Awards uitgereikt. In deze wedstrijd kunnen chocolatiers en leerling-chocolatiers hun praline of chocoladereep laten beoordelen door een deskundige jury.
Volledig artikel lezen

NIELS SEGERS MAAKT BESTE EN MOOISTE PRALINE

 VIDEONiels Segers sleept zowel de prijs van beste als van mooiste praline in de wacht. Twee vliegen in één klap en een terechte winnaar. Hij werkte onder meer met Tonkabonen, vanille en sesamzaad.
Video

ARNAUD CHAMPAGNE CREËERT BESTE CHOCOLATE BAR

 VIDEOArnaud Champagne van Chocolat Champagne heeft de prijs van beste chocolate bar gewonnen. Na zijn derde plaats van 2017, waagde hij dit jaar opnieuw zijn kans. Niet zonder succes zo bleek.
Video

RICARDO HEUVELINK IS BESTE STUDENT

 VIDEORicardo Heuvelink van Albeda College (Rotterdam) ontwierp de beste praline onder de deelnemende studenten. Zijn praline bestaat onder andere uit een gelei van passievrucht en een praliné van pecannoten, volgens Ricardo en de jury een gouden combinatie.
Video

UW NIEUWE ATELIERVLOER AL NA 1 DAG OPNIEUW IN GEBRUIK NEMEN

160pxGeen uitbraakwerken meer nodig dankzij een acrylaat gietvloer die over uw bestaande vloer wordt aangebracht. Met deze duurzame oplossing bespaart u niet alleen kosten, maar ook tijd.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen.

VOLLEDIGE BEAN-TO-BAR BIJ TECNO 3

DTA (Dewaele Technical Agencies) is de Benelux-verdeler van de chocolademachines van Tecno 3 en Gami. Binnen Tecno 3 stelt die nu de Mutiprocess R voor. In combinatie met de Multiprocess C is het nu mogelijk om op een beperkte oppervlakte een volledige bean-to-barlijn te plaatsen.
Volledig artikel lezen

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Ontdek de winnaars van de Belgium Chocolate Awards 2018
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be