605px

Beste 200px <R>

Graag ontvangen wij u
dinsdag 29 mei 2018 op de inspiratiedag de Belgium Chocolate Awards Day 2018 in Ter Groene Poorte Brugge.

Programma

09.00 - 10.15 u.:
Ontvangst + breakfast networking
(indienen pralines voor de deelnemers aan de Belgium Chocolate Awards)

10.15 - 11.15 u.:
Maak in primeur kennis met de nieuwe Belcolade Selection Noir & Lait Cacao-Trace

chef Matty Van Caeseele, Belcolade

11.15 - 11.30 u.:
Healthy drinks networking break

11.30 - 12.30 u.:
Inspiratie en tips voor het verwerken van Ruby chocolade
chef Patrick Aubrion, Callebaut

12.45 - 14.15 u.:
Networking lunch

14.30 - 15.30 u.:
Ontdek de waaier aan mogelijkheden met de producten van Veliche
chef Piet de Vos, Arto i.s.m. Veliche

15.30 - 16.00 u.:
Coffee networking break

16.00 - 17.00 u.:
Micro batch chocolate making
chocolademaker Mario Vandeneede, Chocolatoa

17.15 - 18.00 u.:
Uitreiking Belgium Chocolate Awards

18.00 - 19.00 u.:
Receptie

Locatie:
Ter Groene Poorte Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge

Parking:
U kan gebruik maken van de parking van Ter Groene Poorte
of van de betalende parking aan het station van Brugge.

Voor alle bijkomende informatie, aarzel niet om mij te contacteren op het nummer 050/24.04.04 of via mail naar mim@pmg.be.

Met vriendelijke groeten,
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

De Belgium Chocolate Awards Day 2018 is een organisatie van het vakblad Chocolaterie i.s.m.
600px

Website
www.belgiumchocolateawards.be

Chocolaterie is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226/2-6, 8210 Zedelgem
Tel.: 050/24.04.04 - Fax: 050/24.04.45
info@pmg.be - www.pmg.be

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be