24 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Leer zelf chocolade maken op Belgium Chocolate Awards Day
Met de toev
120pxoeging van Mario Vandeneede van Chocolatoa is het programma voor de Belgium Chocolate Awards Day compleet. Hij komt er vertellen hoe hij zelf chocolade maakt in micro batches. We zijn ook verheugd dat we nog twee nieuwe partners mogen toevoegen aan het programma. Ook Gruyaert Verpakkingen en Lareka zullen op het evenement tot uw dienst staan.
Bekijk het volledige programma
en schrijf u nog snel in via www.belgiumchocolateawards.com
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY

Op dinsdag 29 mei is het zover! Dan vindt de Belgium Chocolate Awards Day plaats in Brugge.Het zal een inspirerende thema- en netwerkdag worden met demo's, workshops én de beste pralines en chocoladerepen van 2018.
Lees meer

GRUYAERT NIEUWE PARTNER BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY

De Belgian Chocolate Awards Day heeft er met Gruyaert Verpakkingen een nieuwe partner bij. De verpakkingsspecialist spitst zich reeds sinds 1939 op het ontwerpen, bedrukken en afwerken van verpakkingen voor allerhande voedingswaren.
Lees meer

LAREKA NIEUWE PARTNER BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY

De Belgian Chocolate Awards Day heeft er met Lareka een nieuwe partner bij. Het bedrijf reviseert en ontwikkelt al dertig jaar chocoladeverpakkingsmachines voor een breed scala aan producten, van chocoladerepen tot napolitains, maar ook holfiguren en twistproducten.
Lees meer

PRESENTATIE MICRO BATCH CHOCOLATE MAKING

Mario Vandeneede is chocolademaker. Onder de naam Chocolatoa produceert hij in zijn atelier chocolade in small batches, vanaf de boon. Hierbij kiest hij voor een transparante werkwijze, waarbij hij de cacaoboer zelf wil kennen en een eerlijke prijs wil betalen.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Leer zelf chocolade maken op Belgium Chocolate Awards Day

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be