7 mei 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxGouden combinatie: marsepein en chocolade
Marsepein en chocolade geven een lekkere combinatie, niet alleen naar smaak toe, maar ook naar textuur toe. Je leest er alles over in deze online editie. Daarnaast presenteren we u ook de resultaten van het consumentenonderzoek dat uitgevoerd werd door Côte d'Or.
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

GEBRUIK WEER MARSEPEIN IN UW CHOCOLADECREATIES

Gebruik weer marsepein in je chocoladecreaties. De uitzonderlijk goede verkoopcijfers bewijzen namelijk dat marsepein nog steeds populair is bij de klant.
Volledig artikel lezen

FLEUR UW VERPAKKINGEN OP

160pxVan der Vennet NV Groothandel is reeds meer dan 35 jaar dé trendsetter in België op gebied van decoratiematerialen. Het ruime gamma biedt dan ook volop mogelijkheden om uw producten op een aantrekkelijke manier te verpakken.
Lees meer

BRUGGE KRIJGT CHOCOLATE UNIVERSITY

Het hoeft niet te verbazen dat de eerste Chocolate University van het land in Brugge in het leven geblazen wordt, Brugge is namelijk dé stad bij uitstek als het over chocolade gaat.
Lees meer

PARTNERSHIP RETAIL DESIGN LAB & SHOP DESIGN AWARDS

De samenwerking met het Retail Design Lab is een absolute meerwaarde voor dit nieuwe initiatief. Hun uitgebreide expertise is een belangrijke ondersteuning voor onze jurering en deelnemers. Bovendien is hun netwerk een extra platform om deze Awards kenbaar te maken
Lees meer

MERENDEEL BELGEN WIL CHOCOLADE NIET DELEN

Côte d'Or wilde weten wat de relatie is tussen de Belg en chocolade, en hoe hij of zij die het liefst eet. Uit het onderzoek, gevoerd bij maar liefst 1.002 landgenoten door het onafhankelijke onderzoeksbureau InSites Consulting, kwamen enkele verrassende resultaten.
Volledig artikel lezen

DETAILHANDELAAR HEEFT WEBSHOP NODIG

Vlaamse minister van Economie Philippe Muyters (N-VA) en zelfstandigenorganisaties Unizo en NSZ hebben de aftrap gegeven voor de tweede fase van de e-commercecampagne “Het Internet.
Lees meer

SMAAKPALEIS OP ZATERDAG 26 MEI

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert Ter Groene Poorte het Smaakpaleis, een evenement waarmee de Brugse gastronomische school wil laten zien waarvoor ze staat. In kleine groepjes kan je er die dag kennismaken met de waaier aan allerhande voedingsberoepen die er wordt aangeboden.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Gebruik weer marsepein in je chocoladecreaties

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be