19 april 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSlechts 45% van onze communicatie is verbaal
Ze zijn voor u onmisbaar: in deze editie bekijken we het aanbod
moules. Daarnaast geven we ook tips om een goede eerste indruk te maken bij uw klanten. Wist u dat lichaamstaal, kleding en houding zeer veel prijsgeven? Verder presenteren we de visie van patissiers Roger van Damme en Bart Ardijns.
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

BRUGGE KRIJGT CHOCOLATE UNIVERSITY

Het hoeft niet te verbazen dat de eerste Chocolate University van het land in Brugge in het leven geblazen wordt, Brugge is namelijk dé stad bij uitstek als het over chocolade gaat.
Lees meer

VROEGBOEKACTIE BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY

Nog tot 30 april kunt u inschrijven aan een voordeeltarief voor de Belgium Chocolate Awards Day op dinsdag 29 mei.-Deelnemers aan de vakwedstrijd Belgium Chocolate Awards kunnen een tweede persoon inschrijven aan 50% korting (45 euro).
Lees meer

DIT IS DE JURY VOOR DE BELGIUM CHOCOLATE AWARDS

Op 29 mei vindt de finale van de Belgium Chocolate Awards plaats. De inzendingen in de categorieën Best Praline (professionelen en opleidingen) en Filled Bar (professionelen) zullen beoordeeld worden door een deskundige jury.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

VONDELMOLEN MODERNISEERT PRODUCTIEFACILITEITEN IN LEBBEKE

Peperkoekfabrikant Vondelmolen investeert dit jaar meer dan twee miljoen euro in haar productiefaciliteiten in Lebbeke. De ovens zullen gemoderniseerd worden en de fabrikant installeert een nieuw tankenpark, inpaklijnen en persluchtcompressoren.
Lees meer

KWALITEITSMALLEN VOOR KWALITEITSCHOCOLADE

Kwaliteitsvolle mallen zijn het begin van perfecte pralines, tabletten en holgoed. Polycarbonaat geeft de juiste krimp, zorgt voor een perfecte glans op de chocolade, is uitermate geschikt voor detailfiguren en kent dan ook talrijke toepassingen.
Volledig artikel lezen

VAL OP MET VERPAKKINGEN"

Roger van Damme is op The Best Chef Awards 2017 verkozen tot Best Pastry Chef. Daarnaast behaalde hij ook de 68e plaats in de algemene 'Best Chefs'- lijst. Redenen genoeg om te peilen naar zijn visie over de hedendaagse patisserie.
Volledig artikel lezen

TEXTUREN ZORGEN VOOR DIEPGANG IN DESSERT"

Patissier Bart Ardijns lanceerde vorig jaar zijn boek '40 verbluffende desserts'. Een verzamelwerk met dessertcreaties die op een originele manier gebracht worden, in combinatie met een hoofdstuk technische informatie.
Volledig artikel lezen

EEN GOEDE EERSTE INDRUK BIJ UW KLANTEN

Choprabisco organiseerde in de hoofdzetel van Dossche Mills in Deinze een verkooptraining voor winkelpersoneel. Tijdens deze sessie van een halve dag gaf Philip Peeters van Rondori Training de nodige tips die verkopers in chocoladezaken in de praktijk kunnen toepassen.
Volledig artikel lezen

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zo maakt u een goede indruk bij uw klanten

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be