9 april 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTrends verpakkingen
Een mooie verpakking geeft uw chocoladecreatie dat tikje meer. In deze editie focussen we op de verschillende
verpakkingsmogelijkheden. Daarnaast presenteren we u de visies van Ramon Morató (Cacao Barry Lab) en Paul Segers (Rémy Cointreau Gastronomie) en bekijken we de trends op vlak van ijs, gespot op Sigep.
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

ONDERSCHEIDEN MET STIJLVOLLE VERPAKKINGEN

De kleren maken de man. En dat geldt ook een beetje voor chocoladeproducten: met een mooi, uniek én perfect zittend jasje geeft u uw creaties nét dat tikje meer.
Volledig artikel lezen

FLEUR UW VERPAKKINGEN OP

160pxVan der Vennet NV Groothandel is reeds meer dan 35 jaar dé trendsetter in België op gebied van decoratiematerialen. Het ruime gamma biedt dan ook volop mogelijkheden om uw producten op een aantrekkelijke manier te verpakken.
Lees meer

8 MACHINES OVER TE NEMEN

160pxVERSLEGERS-ANVERA bieden volgende machines te koop aan wegens einde loopbaan:

• 3 kleuren vormenlijn Hacos 14 / 16 vormen per min. koeling en vormverwarming

Lees meer

VISIE RAMON MORATÓ: OMGAAN MET INSPIRATIE

Ramon Morató is creatief directeur van Cacao Barry en hoofd van het Cacao Barry Lab. Tijdens de Belgium Chocolate Summit sprak hij over het vinden van inspiratie en hoe je ermee omgaat.
Volledig artikel lezen

PRALINES MET FEESTELIJKE TOETS

 VIDEOChef Christophe Declercq demonstreert hoe je pralines afwerkt met een schitterend koperen effect. Video

VISIE PAUL SEGERS: ONTDEK VOORDELEN VAN ALCOHOL IN UW PRALINE

Paul Segers is al sinds 1992 verantwoordelijk voor de verdeling van het assortiment van Rémy Cointreau. In die 26 jaar heeft hij de sector in het algemeen, en het gebruik van alcohol in het bijzonder, zien evolueren.
Volledig artikel lezen

VROEGBOEKACTIE BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY

Nog tot 30 april kunt u inschrijven aan een voordeeltarief voor de Belgium Chocolate Awards Day op dinsdag 29 mei.-Deelnemers aan de vakwedstrijd Belgium Chocolate Awards kunnen een tweede persoon inschrijven aan 50% korting (45 euro).
Lees meer

VANDENBULCKE KIEST VOOR NIEUW BEDRIJFSGEBOUW

Bij Chocolaterie Vandenbulcke in Heule, een deelgemeente van Kortrijk, zijn de bouwwerken voor een nieuwe productieruimte van start gegaan. Deze vormen een eerste fase in wat op termijn een compleet nieuw bedrijfsgebouw zal worden.
Volledig artikel lezen

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Belgium Chocolate Awards Day: schrijf nu in en bespaar!

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be