23 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxRecordaantal inschrijvingen Belgium Chocolate Awards
De komende editie van de
Belgium Chocolate Awards ziet er veelbelovend uit. 67 producten werden aangemeld voor de jurering. Daarnaast krijgt ook het dagprogramma van de Belgium Chocolate Awards Day steeds meer vorm, met de bevestiging van het partnerschap van Mol d'Art en Veliche Gourmet. Chocolaterie biedt bovendien 10 lezers de kans om gratis deel te nemen aan de thema- en netwerkdag.
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

Chocolaterie nodigt 10 abonnees uit

Op dinsdag 29 mei organiseert het vakblad Chocolaterie de BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY, een dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie. Aan de hand van demo's, presentaties en workshops informeren en inspireren specialisten en professionals uit de chocoladewereld u over de laatste trends uit de chocoladewereld.
Lees meer

Veliche™ Gourmet nieuwe partner Awards Day

De Belgian Chocolate Awards Day heeft er met Veliche™ Gourmet een nieuwe gold partner bij. Ook zij zullen een workshop verzorgen op de inspiratiedag.
Lees meer

Mol d'Art nieuwe partner Awards Day

Mol d'Art specialiseert zich in een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve chocolademachines op maat van elk atelier en budget.
Lees meer

Sergio Herman experimenteert met Ruby-chocolade

 VIDEOSergio Herman en David Maenhout vinden ruby een fantastische revolutie, waar je de creativiteit volledig op los kan laten. Niet alleen rood vruchten zijn een goede combinatie met de roze chocolade, ook met bijvoorbeeld praliné of verse kruiden kan je lekkere creaties maken. 
Video

Suikerreductie, vezels en proteïnen grote trends op FIE

Vele exposanten op FIE werken tegenwoordig met chefs op hun stand die vernieuwende producten maken. Dus kom je zeker altijd thuis met genoeg inspiratie. Opvallende trends deze editie zijn onder meer proteïnegebruik, suikerreductie en vezels.
Volledig artikel lezen

Fleur uw verpakkingen op

160pxVan der Vennet NV Groothandel is reeds meer dan 35 jaar dé trendsetter in België op gebied van decoratiematerialen. Het ruime gamma biedt dan ook volop mogelijkheden om uw producten op een aantrekkelijke manier te verpakken.
Lees meer

Te Koop: grote mouleerlijn

Grote mouleerlijn met 2 koelingen en spuitmachine. Deze is voor de vormen 275 x 135
In verband met aankoop nieuwe is deze te koop.

Lees meer

Voor 1.000 euro 'bean-to-bar'-lijn

Mario Vandeneede is chocolademaker. Onder de naam Chocolatoa produceert hij in zijn atelier chocolade in small batches, vanaf de boon.
Volledig artikel lezen

Esther Faasen wint Dutch Pastry Award

De Dutch Pastry Awards kozen dit jaar voor het thema History. Hierbinnen maakte Esther Faasen het beste showstuk en het lekkerste taartje. Het is de eerste keer in veertien jaar dat een vrouw de award ontvangt.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Recordaantal inschrijvingen Belgium Chocolate Awards

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be