14 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

180px <R>Meer dan 50 creaties zijn reeds ingeschreven
voor de Belgium Chocolate Awards.

Op dinsdag 29 mei verzamelt de jury zich om de ingeschreven pralines en chocoladerepen te beoordelen en de beste te bekronen met de Belgium Chocolate Award.
Meer info

LAATSTE KANS
om uw creatie in te schrijven

Is uw praline of chocoladereep nog niet ingeschreven?
Aarzel dan niet en schrijf deze vandaag nog in!


SCHRIJF UW CREATIE IN

VOLGENDE PROFESSIONALS EN SCHOLEN SCHREVEN ZICH REEDS IN

A-Chocola! +++ Ambachtelijk Chocolatier Wauters
+++ Atomes +++ By Michèle +++ Choc à Lau +++
Chocams Chocolaterie +++ Chocolade-Atelier Vyverman
+++ Chocoladeatelier PUUR +++ Chocolat Champagne ++++
Chocolat Essentiel +++ Chocolaterie Carré +++ Chocolaterie De Bruyn
+++ Chocolaterie Dumon +++ Chocolaterie Hannes D'heedene +++
Chocolaterie Lints +++ Chocolates By Ickx +++ Chocolatier Anton
+++ Choc & Sweets +++ Confiserie Jonas +++ De Berekuil +++
DEMEY Chocolats +++ Details Chocolatier++++ Geldhof-Dewulf
+++ Hendrickx feesten +++ Hotelschool Gent +++ IFAPME +++
IN CHOC +++ Jérôme Grimonpon +++Kogeka +++ La Bomba
+++ Le comptoir d'honoré +++ PIVA +++ Patisserie Lints +++
Puratos +++ Puur chocolat +++ ROC Amsterdam
+++ Rosch +++ Stephan D +++

MEER WETEN?

Voor alle bijkomende informatie,
contacteer
Mieke Masyn op het nummer +32(0)50/24.04.04
of via mail naar
mim@pmg.be.

Een initiatief van Chocolaterie i.s.m.

100%

www.belgiumchocolateawards.com

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be