9 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxLaatste kans om uw product te laten beoordelen door een professionele jury!
Via deze online editie een ultieme oproep om alsnog in te schrijven voor onze vakwedstrijd
Belgium Chocolate Awards. We ontvingen reeds 41 inzendingen voor de wedstrijd op 29 mei. Laat ook uw praline of reep beoordelen. Als winnaar kunt u rekenen op een mooi prijzenpakket én heel wat media-aandacht, dit heeft een omgerekende waarde van 20.000 euro! Eerdere winnaars spreken bovendien van een omzetstijging tot 40%!
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

Laatste kans: schrijf u in voor de Belgium Chocolate Awards

De zoektocht naar de beste praline en de beste chocoladereep van 2018 vindt dit jaar plaats op de Belgium Chocolate Awards Day; op dinsdag 29 mei in Ter Groene Poorte in Brugge.
Volledig artikel lezen

Opendeurdag van 18 maart 2018

Op zondag 18 maart stelt Ter Groene Poorte de Opendeurdag voor als een 'Expeditie Gastronomie'. Een bezoek dat je doorheen keukens en ateliers, van pot tot pint, van truffel tot stokbrood en van espuma tot wijndegustatie slingert.
Lees meer

Fleur uw verpakkingen op

160pxVan der Vennet NV Groothandel is reeds meer dan 35 jaar dé trendsetter in België op gebied van decoratiematerialen. Het ruime gamma biedt dan ook volop mogelijkheden om uw producten op een aantrekkelijke manier te verpakken.
Lees meer

Te Koop: grote mouleerlijn

Grote mouleerlijn met 2 koelingen en spuitmachine. Deze is voor de vormen 275 x 135.
In verband met aankoop nieuwe is deze te koop. De machine is nog steeds in productie.

Lees meer

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Op 2 maart rolde het eerste nummer van Bakery van de pers. Bakery is hét uitgelezen vakblad voor de (ambachtelijke) bakker waarbij de focus op brood en viennoiserie ligt.
Lees meer

Drie dagen Bakkersvak in 2019

Bakkersvak is de grootste bakkersbeurs van Nederland en wordt volgend jaar nog een beetje groter. Vanaf 2019 wordt het namelijk een driedaagse beurs. Dat heeft Easyfairs onlangs beslist aan de vooravond van Bakkersvak 2018 (zondag 4 en maandag 5 maart).
Lees meer

Belcoladechef Matty Van Caeseele verrast met twee nieuwe chocolades

Tijdens de Belgium Chocolate Awards Day zal Belcoladechef Matty Van Caeseele u verrassen met twee nieuwe chocolades: 'Belcolade Selection Noir Cacao-Trace' en 'Belcolade Selection Lait Cacao-Trace'.
Lees meer

Pack & Gifts zet in op gebruikerservaring

Pack & Gift zet voor zijn 2018-editie gebruikerservaring op de agenda. De beurs vindt plaats op 13 en 14 juni in Porte de Versailles (Hal 5.2) in Parijs. Enkele vertrouwde merken maken hun opwachting
Lees meer

Bühler neemt HAAS Group over

De wereldwijde wafel- en koekjesmarktleider HAAS Group is nu in handen van de Bülhler Group. De transactie daarvan was in de eerste week van januari compleet. “Dat betekent dat we een nieuw hoofdstuk openen in de Consumer Food markt.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Omzetstijging dankzij Chocolate Awards: schrijf nog snel in!

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be