9 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

200px <R>SCHRIJF UW CREATIE VANDAAG NOG IN

Op dinsdag 29 mei bekroont Chocolaterie de beste praline en beste chocoladereep met de Belgium Chocolate Award.

Naast deze prestigieuze award, krijgen de winnaars ook
ruime redactionele aandacht in Chocolaterie maar ook in Bakery, Retail, Delicatesse en FoodServices. De winnende creaties mogen tenslotte ook het label “Winnaar Belgium Chocolate Awards 2018" dragen en het logo gebruiken voor marketing- en communicatiedoeleinden.

Lees hier waarom deelnemen een meerwaarde is voor u

Heeft u een unieke praline of chocoladereep gecreëerd?
Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor.

SCHRIJF UW CREATIE IN

WINNAARS AAN HET WOORD

120pxMarc Desagre
Au Manon d'Hor
winnaar 2012 - praline 'Saint-Martin'

"Mijn overwinning zorgde voor een stijging in de omzet van 40% voor de twee opvolgende jaren. Ook nu nog, zes jaar later, hebben we nog steeds nieuwe klanten die komen vragen naar 'de groene praline'."

120pxJurgen Baert
PIVA Antwerpen
winnaar 2013 - praline 'Asian Gold'

"Je leert mensen kennen die je anders niet zou tegenkomen en je kan je eigen niveau meten. Mijn zelfvertrouwen qua vakkennis is hierdoor sterk gestegen, met een deelname aan de World Chocolate Masters als gevolg."

120pxPascal De Deyne
Van Dender Chocolates
winnaar 2014 - praline 'Fioro d'Oro'

"Het is een énorme erkenning en bevestiging van je dagelijkse streven naar perfectie op professioneel vlak. Het geeft een boost om zo verder te doen."

120pxJulie Vanborm
De Zwarte Vos
winnaar 2015 - praline 'Doorn'

"De wedstrijd is een goede manier om je niveau te testen. Als winnaar heeft het mij naast de mooie prijzen ook publiciteit en naambekendheid opgeleverd."

120pxLuuk Schaper
De Berekuil
winnaar 2016 - praline 'Citrus Special'

"Door mijn overwinning heb ik veel mooie reacties gehad en nog meer klanten in onze winkel. Het belangrijkste is het leggen van nieuwe contacten in de chocoladewereld waar je in de toekomst nog veel aan kunt hebben."

120pxFien Oosthuyse
Ducobu
winnaar 2017 - praline 'Fassion'

"Door deel te nemen heb ik geleerd om nieuwe technieken te gebruiken, ideeën om te zetten in waarheden, smaken te combineren en dit allemaal om zo tot een mooi eindresultaat te komen."

MEER WETEN?

Voor alle bijkomende informatie,
contacteer
Mieke Masyn op het nummer +32(0)50/24.04.04
of via mail naar
mim@pmg.be.

Een initiatief van Chocolaterie i.s.m.

100%

www.belgiumchocolateawards.com

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be