In tijden waar al het nieuws over het coronavirus gaat, bieden we u met Chocolaterie een leuke afwisseling aan. Laat u inspireren door de visie van Christophe Roesems, verdiep u (opnieuw) in guimauves en ontdek de risico's bij het invriezen van pralines.
Wittamer is een huis van vertrouwen. Hofleverancier, internationaal lid Relais & Desserts en al meer dan 100 jaar bewaker van tradities! Chocolaterie sprak met Christophe Roesems, ...
De geschiedenis van guimauve, spek en marshmallow is terug te voeren naar dezelfde oeroude stamvader. Vandaag spreken deze zoetwaren een publiek aan van 4 tot 99 jaar.
Invriezen van pralines heeft enkele markante voordelen. Meer planningsmogelijkheden, een hoger productierendement en minder risico op vetbloem, om er maar enkele te noemen.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.