Online magazines

10 februari 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
Unieke content voor u
Uw vakblad Chocolaterie wenst nog meer dan ooit tevoren unieke content te bieden. Zo zijn we in 2019 al gestart met het voeren van een eigen onderzoek over veganistische chocolade. In het kader van de Chocolate Awards organiseren we nu een grootschalig praline-onderzoek.

Exclusief praline-onderzoek Naar aanleiding van de negende editie van de Chocolate Awards, voeren we met uw vakblad Chocolaterie een grootschalig praline-onderzoek, specifiek over vullingen. Doe snel mee!
Onderzoek Chocolaterie wijst uit: vraag vegan chocolade groeit Steeds meer Belgen streven een veganistisch eetpatroon na.  Uit een recent onderzoek van Chocolaterie blijkt dat veganisme haar invloed niet heeft gemist in de chocoladewereld. Ontdek de resultaten
Til uw expertise naar het volgende niveau Ontdek 4 onmisbare masterclasses met tal van getalenteerde mensen uit de chocoladewereld! lees meer
Ontdek alles over de Belgium Chocolate Summit 2020 In 2020 inspireert het magazine Chocolaterie u graag met een nieuwe editie van de Belgium Chocolate Summit. Ontdek hier het volledige programma! lees meer
Hoe maakt u een inspirerende werkomgeving? Hoe maakt u een inspirerende werkomgeving? Jan Vermeiren deelt zijn kennis graag met u op de Chocolate Inspiration Conference op woensdag 29 april in Gent. lees meer
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.