Uw vakblad Chocolaterie wenst nog meer dan ooit tevoren unieke content te bieden. Zo zijn we in 2019 al gestart met het voeren van een eigen onderzoek over veganistische chocolade. In het kader van de Chocolate Awards organiseren we nu een grootschalig praline-onderzoek.
Exclusief praline-onderzoekNaar aanleiding van de negende editie van de Chocolate Awards, voeren we met uw vakblad Chocolaterie een grootschalig praline-onderzoek, specifiek over vullingen.Doe snel mee!
Hoe maakt u een inspirerende werkomgeving?Hoe maakt u een inspirerende werkomgeving? Jan Vermeiren deelt zijn kennis graag met u op de Chocolate Inspiration Conference op woensdag 29 april in Gent.lees meer
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.