Wat denkt u van vegan chocolade? Blijven mee evolueren met de actuele trends. Het klinkt stukken makkelijker dan het werkelijk is. Speelt u al in op de vegan trend in uw zaak? Chocolaterie onderzoekt het graag in het mini onderzoek. Vul de 5 vragen anoniem in en krijg de resultaten in uw mailbox!
Chocolaterie wenst u een spetterende eindejaarsperiode!
De vegan scene groeit gestaag in Belgiƫ. Toch is er een steeds grotere interesse bij de consument voor de plantaardige keuken. Ook zij willen genieten van een heerlijke praline of een lekker taartje. Lees meer
VIDEO: ONTDEK DE BEAN-TO-BAR MOGELIJKHEDEN
ProXES Group - de koepel waaronder de merken van Stephan, Fryma Koruma en Terlet vallen - innoveert met een concept waarbij de chocolatier volledig bean to ganache kan produceren. Volledig artikel lezen
HOE BELANGRIJK IS IJS VOOR UW ZAAK?
Chocolaterie en Bakery Magazine zullen in 2020 het potentieel van ijsproducten voor uw zaak verder belichten en daarom polsen we graag al even in welke mate u nu met ijs bezig bent. Lees meer
CONSUMENT WIL ECOLOGISCHE VERPAKKINGEN
Duurzaamheid en ecologie; ook in de chocoladesector zijn het begrippen die aan belang winnen. Onder gezonde druk van de consument is de branche aan het 'verduurzamen'. Volledig artikel lezen
TOYOTA START NIEUW PRODUCTOFFENSIEF VOOR LICHTE BEDRIJFSWAGEN
Toyota komt met een ambitieus groeiplan voor zijn bedrijfsonderdeel lichte bedrijfswagens (LCV). Dit doel wordt ondersteund door een versterkt aanbod van LCV-modellen en een nieuw merk, Toyota Professional. Volledig artikel lezen
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.