Online magazines

28 november 2019


VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBlijf op de hoogte van de trends
Het aantal chocolatiers blijft stijgen. Het wordt dan ook nog belangrijker om u te onderscheiden van uw collega's. Daarom is het van doorslaggevend belang om mee te zijn met de actuele en toekomstige
trends. Denk maar aan chocolade met een verlaagd suikergehalte. Ook ijs kan een interessante extra zijn voor uw zaak. Om uw creativiteit volledig te laten zegevieren, is ene vakwedstrijd zoals de PMG Chocolate Awards de uitgelezen kans. Bent u al ingeschreven?


Verder:
Zet uw creatie in de kijker en win een chocolate award
Hoe belangrijk is ijs voor uw zaak?
Exclusief interview met Jean-Michel Perruchon
Laatste kans: win een Shop Design Award
9 trends voor de toekomst van uw zaak
Meer dan de helft van uw klanten wil betalen voor chocolade met minder suiker


Marie Verhulst
Bladmanager

ZET UW CREATIE IN DE KIJKER EN WIN EEN CHOCOLATE AWARD

De award die het vakmanschap van de chocolatier in de kijker zet en de chocolatier beloont met de beste creatie binnen het thema 'praline' en 'filled chocolate bar'.
Volledig artikel lezen

HOE BELANGRIJK IS IJS VOOR UW ZAAK?

Chocolaterie en Bakery Magazine zullen in 2020 het potentieel van ijsproducten voor uw zaak verder belichten en daarom polsen we graag al even in welke mate u nu met ijs bezig bent.
Lees meer

320pxEXCLUSIEF INTERVIEW MET JEAN-MICHEL PERRUCHON

We konden Jean-Michel Perruchon strikken in Parijs, tussen zijn talloze reizen en gastcolleges. 30 jaar ononderbroken aan de top staan als ambassadeur van de patisserie kan niet anders vertaald worden in een overzicht, trends en aandachtspunten.
Volledig artikel lezen

LAATSTE KANS: WIN EEN SHOP DESIGN AWARD

Heeft u het voorbije jaar geïnvesteerd in een nieuwe winkelinrichting, handelspand of showroom? Bent u trots op het eindresultaat en wenst u hier mee uit te pak
Volledig artikel lezen

9 TRENDS VOOR DE TOEKOMST VAN UW ZAAK

Taste Tomorrow is het grootste consumentenonderzoek ter wereld. Eerder bevroeg Puratos in 2011 en 2015 al consumenten naar hun voorkeuren, onder meer op het vlak van chocolade.
Volledig artikel lezen

MEER DAN DE HELFT VAN UW KLANTEN WIL BETALEN VOOR CHOCOLADE MET EEN VERLAAGD SUIKERGEHALTE

Er heerst wereldwijd een steeds grotere vraag naar gezonde(re) producten bij de hedendaagse consument. Cargill, een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld, wil meesurfen op deze evolutie en investeerde daarom 5 miljoen dollar in de site in Moeskroen, specifiek om in te spelen op de grote vraag naar minder suiker in chocolade.
Volledig artikel lezen

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

54% wil betalen voor chocolade met minder suiker

9 trends voor de toekomst van uw zaak
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.