Online magazines

13 augustus 2019


VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVideorecepten Belgium Chocolate Awards

Wat maakt een lekkere praline een winnende praline? In deze editie verklappen we u hoe de winnende creaties van de afgelopen Belgium Chocolate Awards gemaakt worden. Bekijk de videorecepten van Mallow Stick, All Tied Up en Joya.
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

Verder in dit nummer:

Trends in verpakkingen en voeding
Uw winkel in de prijzen?

Week van de Smaak 2019

Terugblik Belgium Chocolate Summit

BEZOEK DE VAKBEURS FEDOBA

160pxFedoba is dé toonaangevende vakbeurs voor elke chocolatier, doopsuikerspecialist, bakker en confiseriezaak. Elke editie zorgen de standhouders om de trends in verpakking & voeding op te volgen en te presenteren op de beurs.
Lees meer

UW NIEUWE OF VERNIEUWDE WINKEL IN DE PRIJZEN?

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten. U wordt bekroond met een prestigieuze award die voor altijd op uw toonbank of in uw etalage zal prijken. Deelnemen kan door in te schrijven voor 1 oktober 2019 en daarna uw dossier in te leveren tegen 15 december. De uitreiking van de awards vindt plaats op donderdag 5 maart 2020.
Volledig artikel lezen

BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT

De Belgium Chocolate Summit is een toonaangevend, internationaal chocolade-event vol inspiratie. Enthousiaste professionals kunnen hun kennis verrijken met de laatste trends uit de chocoladewereld aan de hand van demo's en workshops door specialisten.
Volledig artikel lezen

WEEK VAN DE SMAAK 2019

Van 14 tot 24 november vindt de dertiende editie van de Week van de Smaak plaats. Thema dit jaar is 'De gustibus et coloribus, over smaken en kleuren ...'. De Vlaamse eetcultuur wordt in contact gebracht met kunst met grote én kleine 'k'.
Lees meer

VIDEO: MALLOW STICK

 VIDEOMet zijn overwinning op de Belgium Chocolate Awards is Wim Vyverman niet aan zijn proefstuk toe. Vorig jaar behaalde hij nog zilver met zijn praline Ru-bee en in 2017 was het zijn gevulde reep 'Monkeys' die de jury het meest kon overtuigen. Dit jaar behaalde Chocolade-Atelier Vyverman twee keer een eerste plaats met zijn 'Mallow Stick'.
Video

VIDEO: ALL TIED UP

 VIDEOOpnieuw een podiumplaats voor Jurgen Baert! Na zijn prijs voor beste praline in 2013, mocht hij nu het goud in ontvangst nemen voor bij gevulde chocoladereep. Deze 'All Tied Up' is geïnspireerd op de reep waarmee hij deelnam aan de World Chocolate Masters
Video

VIDEO: JOYA

 VIDEOStudente aan Ter Groene Poorte Louisa Hilger pakte op de Belgium Chocolate Awards uit met haar praline Joya. Joya betekent in het Spaans juweel, en daarmee geeft de chocolatier in spe een knipoog naar het centrale thema fashion.
Video

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Videorecepten Belgium Chocolate Awards
Drie awardwinnende creaties in de kijker

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.