Video: succesvolle editie Belgium Chocolate Summit In deze editie laten we u de Belgium Chocolate Summit opnieuw beleven. We blikken niet alleen terug op mooi winnaars van de Belgium Chocolate Awards, we werden ook gedurende 3 dagen geïnspireerd met nieuwe producten, visies, trends en technologieën op het gebied van chocolade. Mieke Masyn Bladmanager Chocolaterie
8 ONMISBARE PARAMETERS VOOR EEN GESLAAGDE SHOPERVARING
Overleven in het huidige retaillandschap is geen evidentie. Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline. Volledig artikel lezen
DIT WAS DE BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT 2019
Van 5 tot 7 juni 2019 organiseerde het vakblad Chocolaterie de tweede editie van de Belgium Chocolate Summit in Antwerpen. Gedurende 3 dagen werden vertegenwoordigers van de nationale en internationale chocoladewereld geïnspireerd met nieuwe producten, visies, trends en technologieën op het gebied van chocolade. Video
SMAAK, KLEUR, DIKTE EN GLANS BEPALEN HET PERFECTE GLAZUUR VOOR PATISSERIE
Glazuur is licht en geeft uw creaties een speelse en hedendaagse toets in harmonie met de overige ingrediënten. Spelen met kleur is daarbij een trend, al prefereert de Belg nog steeds natuurlijke tinten. Volledig artikel lezen
SERGIO HERMAN LANCEERT EIGEN KOFFIE
Sterrenchef Sergio Herman lanceert zijn eigen koffiemerk, Inkbrew Coffee. Het is een koffie van de allerhoogste kwaliteit, beschikbaar in een medium roast en een dark roast. Lees meer
MATCHA EN CHOCOLADE: PERFECTE MATCH
Matcha thee is een ingrediënt dat meer en meer opduikt in patisserie- en chocolaterietoepassingen. Is het een trend, een hype of spelen eerder oosterse invloeden een rol? We proberen een genuanceerd antwoord te vinden door op zoek te gaan naar de oorsprong, de verwerking en de commercialisering van dit superfood. Volledig artikel lezen
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.