Online magazines

2 juli 2019


VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVideo: succesvolle editie Belgium Chocolate Summit
In deze editie laten we u de
Belgium Chocolate Summit opnieuw beleven. We blikken niet alleen terug op mooi winnaars van de Belgium Chocolate Awards, we werden ook gedurende 3 dagen geïnspireerd met nieuwe producten, visies, trends en technologieën op het gebied van chocolade.
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

Meer in dit nummer:

Alles over matcha

Voorkom deze 5 fouten voor een perfecte glazuur

Sergio Herman lanceert koffiemerk
12 tips om winkelbeleving te vergroten

8 ONMISBARE PARAMETERS VOOR EEN GESLAAGDE SHOPERVARING

Overleven in het huidige retaillandschap is geen evidentie. Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline.
Volledig artikel lezen

DIT WAS DE BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT 2019

 VIDEOVan 5 tot 7 juni 2019 organiseerde het vakblad Chocolaterie de tweede editie van de Belgium Chocolate Summit in Antwerpen. Gedurende 3 dagen werden vertegenwoordigers van de nationale en internationale chocoladewereld geïnspireerd met nieuwe producten, visies, trends en technologieën op het gebied van chocolade.
Video

SMAAK, KLEUR, DIKTE EN GLANS BEPALEN HET PERFECTE GLAZUUR VOOR PATISSERIE

Glazuur is licht en geeft uw creaties een speelse en hedendaagse toets in harmonie met de overige ingrediënten. Spelen met kleur is daarbij een trend, al prefereert de Belg nog steeds natuurlijke tinten.
Volledig artikel lezen

SERGIO HERMAN LANCEERT EIGEN KOFFIE

Sterrenchef Sergio Herman lanceert zijn eigen koffiemerk, Inkbrew Coffee. Het is een koffie van de allerhoogste kwaliteit, beschikbaar in een medium roast en een dark roast.
Lees meer

MATCHA EN CHOCOLADE: PERFECTE MATCH

Matcha thee is een ingrediënt dat meer en meer opduikt in patisserie- en chocolaterietoepassingen. Is het een trend, een hype of spelen eerder oosterse invloeden een rol? We proberen een genuanceerd antwoord te vinden door op zoek te gaan naar de oorsprong, de verwerking en de commercialisering van dit superfood.
Volledig artikel lezen

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Video: dit was de Belgium Chocolate Summit
8 parameters voor geslaagde shopervaring

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.