Online magazines

17 mei 2019


VAKINFORMATIE OVER CHOCOLATERIE EN PATISSERIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVideo: ontdek alle sprekers van de Chocolate Inspiration Conference

Eén op vijf shoppers trekt er op uit om 's avonds te winkelen. Dit feit moet ons tot nadenken zetten of nieuwe winkelconcepten op hun plaats zijn. Tijdens de Shop Design Awards waarvan we een nieuwe editie plannen in februari volgend jaar, zullen alvast enkele inspirerende winkels verzamelen. Verder kunt u zich ongetwijfeld laten inspireren op de Belgium Chocolate Summit. In deze editie ontdekt u onder meer het volledige programma.
Mieke Masyn
Bladmanager Chocolaterie

In deze editie
Hoe onderscheidende chocoladeproducten creëren?
Alles over het gebruik van matcha
Guimauves, spekken en marshmallows

Video: volledig programma Chocolate Inspiration Conference

Een nieuwe winkel? Schrijf u in de Shop Design Awards

VIDEO: ONTDEK ALLE SPREKERS VAN DE CHOCOLATE INSPIRATION CONFERENCE

 VIDEOLaat u inspireren door de vele nationale en internationale sprekers die wij voor u in petto hebben tijdens deze thema- en netwerkdag. Tijdens de conference ligt de nadruk op de innovaties op het vlak van productontwikkeling, trends, marketing en management binnen de chocoladewereld.
Video

MATCHA EN CHOCOLADE: PERFECTE MATCH

Matcha thee is een ingrediënt dat meer en meer opduikt in patisserie- en chocolaterietoepassingen. Is het een trend, een hype of spelen eerder oosterse invloeden een rol? We proberen een genuanceerd antwoord te vinden door op zoek te gaan naar de oorsprong, de verwerking en de commercialisering van dit superfood.
Volledig artikel lezen

GUIMAUVES, SPEKKEN & MARSHMALLOWS

De geschiedenis van guimauve, spek en marshmallow is terug te voeren naar dezelfde oeroude stamvader. Vandaag spreken deze zoetwaren een publiek aan van 4 tot 99 jaar.
Volledig artikel lezen

ONDERSCHEIDENDE CHOCOLADEPRODUCTEN CREËREN

Bart de Gans is patissier en chocolatier en de oprichter van Perfri. Perfri helpt bedrijven in de foodsector met het ontwikkelen van nieuwe producten. In de optiek van Perfri dient een product immers onderscheidend te zijn.
Volledig artikel lezen

BEYOND CHOCOLATE: HOE GA JE HIER ALS CHOCOLATIER MEE AAN DE SLAG?

'Beyond Chocolate' is een partnerschap met als doel de Belgische chocolade nog beter en nog duurzamer te maken. Onder impuls van Vicepremier en Minister van Ontwikkelingssamenwerking, Alexander De Croo werd het charter begin december 2018 in Antwerpen ondertekend door tal van actoren uit de Belgische chocolade- en retailsector, het middenveld, sociale impactinvesteerders en universiteiten.
Volledig artikel lezen

20% WINKELT 'S AVONDS TOT 21 U

Al één op de vijf shoppers (in Wijnegem Shopping) trekt er 's avonds tussen 18 en 21 uur op uit om kleren, schoenen en cadeaus te kopen. Dat blijkt uit een nieuwe analyse van de bezoekerscijfers van Wijnegem Shopping.
Lees meer

NIEUWE EDITIE SHOP DESIGN AWARDS GELANCEERD

Na een succesvolle eerste editie van de Shop Design Awards is er beslist om een nieuwe editie te lanceren. Tom D'Halluin - organisator en hoofdredacteur bij Professional Media Group: "Met de Shop Design Awards willen wij als uitgever beklemtonen dat er nog steeds geïnvesteerd wordt in de fysieke winkels en dat dit zijn belang en nut heeft.
Lees meer

http://chocolaterie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Video: alle sprekers Chocolate Inspiration Conference

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.