Dobbit
magazine

Selectie WK patisserie

De volgende drie kandidaten werden gekozen om België te vertegenwoordigen

In samenwerking met de Belgian Pastry Academy verwelkomde Horeca Life de Belgische selectie van kandidaten die ons land zullen vertegenwoordigen op de Coupe du Monde de la Pâtisserie in Lyon in 2013. De volgende drie kandidaten werden gekozen om België te vertegenwoordigen:
• Categorie suiker: Michaël Marchal - Michaël onderwijst in Ceria met passie alle onderdelen van zijn beroep en is zelfs de drijvende kracht achter jonge leerlingen om deel te nemen aan vakwedstrijden.
• Categorie chocolade: Suzuki Tacanobu - Suzuki is een man van de perfectie die als jonge banketbakker- decorateur reeds heeft deelgenomen aan menig wedstrijden. Hij is werkzaam in de winkel van Yasuchi Sasaki in Brussel. Ook Yasuchi nam deel aan de selectie (in de categorie suiker).
• Categorie ijssculpturen: Arnaud Szalies - Arnaud is patissier-chocolatier afkomstig uit Lillois-Witterzée. Hij kaapte reeds verschillende prijzen weg, vnl. in de discipline suikerdecor en pronkstukken. Hij is momenteel lesgever in Charleroi en in Ceria.

LCP