naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

De (h)eerlijke chocolade van Callebaut

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Optimaliseer uw online verkoop

Innovatie en inspiratie op Horeca Expo

EASYFAIRS

YouTube-kanaal van IBC Belgium

IBC BELGIUM

Invloed van materialen op shopbeleving

Nieuwe voorzitter van Coupe du Monde

Eindejaarsdemonstraties

Economische cijfers voedingsindustrie alarmerend

FEVIA

Belgium Chocolate Summit

Week van de Smaak 2019

Belgische ondernemingsactiviteit kan zich goed handhaven

FEB - VBO - VBU

Uw nieuwe of vernieuwde winkel in de prijzen?

Exclusieve demonstratie met Créateurs de Desserts

Belgium Chocolate Awards 2019 uitgereikt

Smaak, kleur, dikte en glans bepalen het perfecte glazuur voor patisserie

Meer terugroepingen door strenge (auto)controles

FEVIA

Sergio Herman lanceert eigen koffie

A-BIG CONCEPT

Carlo Midiri, nieuwste aanwinst Callebaut Ambassadeurs Club

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Workshop oorsprongsetikettering

CHOPRABISCO

20% winkelt ‘s avonds tot 21 u

Guimauves, spekken & marshmallows

Matcha en chocolade: perfecte match

4 trends bij Food At Work Student Awards

FEVIA

Onderscheidende chocoladeproducten creëren

Vicepremier Alexander De Croo op Belgium Chocolate Summit

Jury Belgium Chocolate Awards 2019

Beyond Chocolate: hoe ga je hier als chocolatier mee aan de slag?

JÉRÔME GRIMONPON ZIET OMZET VERDUBBELEN NA VERHUIS

Grootste chocoladeretailer ter wereld op Belgium Chocolate Summut

Welke teambuildingactiviteiten organiseren voor uw werknemers?

Art of Chocolate: verbeter uw expertise en die van uw teams

ART OF CHOCOLATE

Workshops Belgium Chocolate Awards 2019

Dit zijn de chocoladetrends van de toekomst

Panelgesprek met 'Chocolatiers of the Year'

Laat u inspireren op Food Forward event

FEVIA

Concours Jacques Saey

Nieuwe editie Shop Design Awards gelanceerd

Herbeleef de uitreiking van de Shop Design Awards

Winnaar Belgium Chocolate Awards op Horeca Expo

ITCA Suarlée wint chocoladewedstrijd Dongelberg

Maurits van der Vooren wint Dutch Pastry Award

Ook Enric Rovira op Belgium Chocolate Summit

OPENDEURDAG – TER GROENE POORTE – 24 MAART 2019

INSTITUUT VOOR VOEDING

Cargill wil Smet overnemen

CARGILL

Christa Muyldermans nieuwe chef in Callebaut Chocolate Academy Centre

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Nu ook masterclasses in nieuw Choco Story Brussel

Hoe uw chocoladeproducten vrijwaren van vetbloem?

Hoe kan uw winkelinrichting bijdragen tot extra verkoop?

Coupe du Monde de la Patisserie

Nieuw Wetboek van vennootschappen en verenigingen goedgekeurd

FEB - VBO - VBU

Meer alternatieven voor bedrijfswagen

FEB - VBO - VBU

Mieke Frijters is vrouwelijk ondernemer van het jaar

De best ingerichte winkels van België zijn bekend

Wetsvoorstel tegen misbruik machtsverhoudingen

“Voeding voor het leven”

INSTITUUT VOOR VOEDING

William Curley op Belgium Chocolate Summit

Vier mogelijkheden om uw bestelwagen te financieren

Volkswagen CV verkozen tot Most Loved Van 2019

Uitzonderlijke toeloop en bezoekersrecord voor 97e Brussels Motor Show

Verzoekschrift tot vernietiging bijkluswet ingediend

Wat is de rol van uw winkeldesign?

9 tips voor digitale transformatie

Belgium Chocolate Awards 2019

Speel mee op de golven van de evolutie

Uitreiking Shop Design Awards

Nog geen interfederaal mobiliteitsakkoord

FEB - VBO - VBU

Cargill lanceert Veliche Gourmet in Nederland

CARGILL

Chocolate Nation geopend

Dream Cars spreken tot de verbeelding

Stem op uw favoriete Van en win

Festival van de lichte bedrijfsvoertuigen

Koop je tickets voor Autosalon 2019

Daling ondernemerstevredenheid maar hoop voor 2019

Ontdek de winkels met het beste shop design

Studenten op de werkvloer: een win-winsituatie

Chocolate University

SYNTRA WEST

Consument wil ecologische verpakkingen

België is land van ondernemers

Evergreen patisseriedecoraties

46% meer kleinhandelszaken in chocolade en suikerwerk

Machinefabrikant die meedenkt is cruciaal

Conjunctuur vaart richting dichte mist

FEB - VBO - VBU

Overtuig windowshopper met valentijnsasortiment

"Ook beleidsmakers moeten hun verantwoordelijkheid opnemen"

FEVIA

Belgium Chocolate Summit: 5-6-7 juni 2019

Rob ‘Barijs’ Proost serveert beste ijs van België

AICE

NIEUWE WINKEL IN LIJN VAN AANBOD VOOR OLIVIER WILLEMS CHOCOLATIER

Nieuw partnerschap duurzame chocolade

Instagram is absolute meerwaarde

Opleiding Richemont Kompetenzzentrum

De Belgium Chocolate Summit is terug in 2019! Schrijf nu in en bespaar 130 euro!

Bezoek Saveurs & Métiers

EASYFAIRS BELGIUM

Scoor met geschenkmanden

Marsepein: winterproduct bij uitstek

Originekoffies zijn trending

Marsepein

Store tour Parijs

World Chocolate Masters 2018

Warme dranken

Fevia verschilt van mening met Recover

FEVIA

Term 'imitatiechocolade' niet meer wettelijk

Bruges in Choc

Meer dan 100 deelnemers voor de Shop Design Awards!

BeNe Holding wordt The Chocolate Family

Optimale smaakbewaring met vacuüminfusies

Lok nieuwe klanten met 3D-printer

Gouden Gard uitgereikt

Hoe je bestelwagen inrichten?

Nieuwe Gault & Millau

KMO-Barometer Unizo 3e kwartaal 2018

Oude Puratosvoorwerpen beloond met cheques

PURATOS

Winkelverlichting kan maken of kraken

Winkelverlichting kan maken of kraken

1 op de 3 elektronische betalingen in 2018 lager dan 10 euro

Toename eenmanszaken

Kristof De Vocht wint wisseltrofee George Boute wedstrijd

Sander Van de Walle wint Eerste Kok van België 2019

De Vlaming let weinig op herkomst van producten

VLAM

Verras met creatief gedrageerde producten

Winnaars International Chocolate Awards

meer