naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

Fusie BDMO en Du Caju Printing

BDMO - BRUGGEMAN & DESOUTER

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

UNIZO

Hospitality Awards

Trend: minder suiker

BARRY CALLEBAUT

Belgian Chocolate School geopend

CHOCOLATE WORLD

Cargill moderniseert hernieuwbare energie in Ghana

CARGILL FSC

Duurzame verpakkingen op ProSweets Cologne

PROSWEETS COLOGNE

77% jonge Belgen laten cash links liggen

BANCONTACT COMPANY

Danny Van Assche nieuwe topman Unizo

UNIZO

Stephan machines onmisbaar voor Centho Chocolates

STEPHAN

Personaliseer met kleurstoffen

'Discussies' houden ondernemers wakker

UNIZO

Bakkersvak breidt in 2018 uit

EASYFAIRS NETHERLANDS

5e Salon du Chocolat

SALON DU CHOCOLAT LILLE

Roger van Damme is beste patissier

Contactloos betalen met smartphone

BANCONTACT COMPANY

Concours Jacques Saey 2018

Lisa Matthijssen wint Gouden Gard 2017

Ultieme pralinedoos opnieuw beschikbaar

Cargill zet koers naar duurzaamheid van cacao

CARGILL FSC

Unieke demo door Willem Verlooy

40 verbluffende desserts

Ondernemers hebben er opnieuw vertrouwen in!

UNIZO

Horeca Expo 2017 komt dichterbij

EASYFAIRS

Succesvolle eerste editie Belgium Chocolate Summit

Belgium Chocolate Awards uitgereikt

Lancering Alliance 2022

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Chocolaterie Guylian wordt 50

CHOCOLATERIE GUYLIAN

Vacature Patisserie Adviseur

FRIESLANDCAMPINA BELGIUM

Roze chocolade

BARRY CALLEBAUT

BRUGES IN CHOC: gratis deelname

Prijs van vanille vertienvoudigd

Laatste kans om in te schrijven voor BCS

Te koop

LA VIE EN CHOCOLAT

Eindejaarsdemonstratie patisserie België

Geheimen van ganachevulling ontsluierd

Südback: ontwikkelingen van morgen

LANDESMESSE STUTTGART

Unieke inkijk bij Belcolade en Callebaut

Nieuwe vakbeurs : VersVak

EASYFAIRS NETHERLANDS

Chocoladeacademie geopend in Milaan

BARRY CALLEBAUT

Jurgen baert is Belgian Chocolate Master

BARRY CALLEBAUT

Hoe correct labelen?

Nog 5 plaatsen vrij voor Store Tour

Uw partner voor volmaakte pralines

MOL D'ART VANELVEN

Chocolate Awards: waarom deelnemen?

Zesde sterreneditie RestoDays in juni

VOICE

Nieuwe MY Renault-app

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Boost uw zaak via social media

Afwijkend assortiment koffie en thee

Personaliseerbare frisco's

Visie van Christophe Roesems

Vloeibare vulling, geen suiker

Gratis naar Choco-Story

Spaanse nr. 1 in jury Chocolate Awards

Chocoladeweek in Brugge

West-Vlaanderen: Mekka van chocolade

West-Vlaanderen epicentrum chocolade

Beste Belgische praline komt van de kust

BARRY CALLEBAUT

De praline van morgen op Tomorrowland

Limar Chocolates zet Belgische primeur

CHOCOLATERIE LIMAR

Belgische praline van de toekomst

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Unieke pralines met vloeibare kern

PRALCO

Novelpack overgenomen door Chocapack B.V

CHOCAPACK

Inspirerende innovaties in zoetwaren

Nederlandse Chocolate Master

Winkelklimatisatie chocolaterie

CHOCOLADE... SMAAKt naar meer

Choprabisco informeert en ondersteunt

CHOPRABISCO

Merk in het teken van ambachtslui

CARGILL FSC

Gespecialiseerde machines van ECD

ECD

Finest Belgian Chocolate

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Belcolade Selection en Origins

PURATOS

Jurering Belgium Chocolate Awards

Produceer chocolade op efficiënte manier

BUHLER BENELUX

Chocolade in 2030

Networking Days 2017 Interpack

BUHLER BENELUX

Chocolate World is verhuisd

CHOCOLATE WORLD

Het chocoladeuniversum van Patrick Roger

Vloeibare vullingen enroberen

De wetenschap rond pralineproductie

Chocoladecreaties via 3D-printen

Ramon Morato op Belgium Chocolate Summit

Wees klaar voor de chocoladetrends

Jurgen Koens op Belgium Chocolate Summit

Winnaar Jacques Saey 2017 bekend

PACK & GIFT 2017

PACK & GIFT

Bakkerijbranche volop in bloei

EASYFAIRS NETHERLANDS

Vergeet secretaressedag niet!

Uw praline op Tomorrowland?

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

"Wij willen ons leiderschap bestendigen"

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Kandidaten Belgium Chocolate Masters

BARRY CALLEBAUT

Winnaars chocoladewedstrijd Dongelberg

Winnaar Gouden IJsspatel 2017

Eerste Kok van België 2018

Dutch Pastry Award uitgereikt

BRUGES IN CHOC 17

Schrijf nu in en bespaar 100 euro

Leonidas en Asterix

LEONIDAS

Nieuwe award voor uw tabletten

Groeiend succes voor Chocoladesalon

SALON DU CHOCOLAT PROFESSIONNE

Stijlvolle verpakkingen

Kwalitatieve nougat

Geringe investeringskost wafels

Ambacht op Bakkersvak 2017

Bibac Plus breidt uit

International Chocolate Awards

Nieuwe Belgische Gelato kampioen

ARTISO

100% duurzame chocolade

BARRY CALLEBAUT

De Beste Pralines van het Jaar in 1 box

Belgium Chocolate Awards 2017

Vijf nieuwe, erkende streekproducten

VLAM

Demonstratie exquise banketgebak

The Best of Belgium Chocolate Awards-box

Eerste Belgische elektrische bestelwagen

ADDAX MOTORS

Salon du Chocolat in Brussel

SALON DU CHOCOLAT PROFESSIONNE

Bestel uw truck online

RENAULT V.I. BELGIE

Bakkersvak 2017

EASYFAIRS NETHERLANDS

Paascreatie door Bart Meremans

Paascreatie door Dominique Persoone

meer