naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

Waalse voedingsbedrijven zoeken geschikte werknemers

FEVIA

Miljoeneninvestering bij Cargill

CARGILL FSC

Mary Barnard voorzitter CAOBISCO

Club Prosper Montagné 2019

Eindejaarsdemo op 4 locaties in september

Unizo over arbeidsdeal: "Belangrijke stappen vooruit voor verder overleg"

UNIZO

Belcolade Selection Lait en Noir Cacao-Trace gelanceerd

PURATOS

Conjunctuur neemt adempauze

FEB - VBO - VBU

80% kmo-werkgevers verwacht problemen bij aanwervingsplannen

UNIZO

De 5 grote retailtrends

Alternatieve zoetstoffen zijn een service voor de klant

Snacking zit ontegensprekelijk in de lift

Jaarverslag voedingsindustrie reden tot juichen én paniek

FEVIA

België pakt zilver op Europees kampioenschap voor patisserie

Klaarheid in het kluwen van audits

IJsbereiding biedt interessante kansen voor chocolatiers

77 tips voor een succesvolle beursdeelname

Te koop: spuit dreseermachine

ANVERA CHOCOLATES

Volledige bean-to-bar bij Tecno 3

DTA

Unizo verwelkomt vereenvoudiging en modernisering vennootschapsvormen

UNIZO

Ontdek de Puratos webshop

PURATOS

Belgium Chocolate Awards 2018 uitgereikt

Sector gekant tegen extra verpakkingstaksen

FEVIA

Gruyaert nieuwe partner Awards Day

GRUYAERT CARTONNAGE

Video: verras je klanten met een coeur feuilleté

Uitzonderlijk aanbod: met uw gasten naar Waregem Koerse

Nieuwe gedelegeerd bestuurder voor Fevia

FEVIA

Belgium Chocolate Awards Day

Lareka nieuwe partner Awards Day

LAREKA CONFECTIONERY EQUIPMENT

Het attest bedrijfsbeheer wordt officieel afgeschaft

UNIZO

Unizo KMO-Barometer bevestigt optimisme over extra tewerkstelling

UNIZO

Meerderheid kmo’s is tegen slimme kilometerheffing

UNIZO

Onrust over belastingcontrole voor bedrijfsleiders

UNIZO

Volwaardige tweede kans voor gefailleerden

UNIZO

Presentatie micro batch chocolate making

Partnership Retail Design Lab & Shop Design Awards

Merendeel Belgen wil favoriete chocolade niet delen

Inspiratie voor uw teambuilding activiteiten

Gebruik weer marsepein in uw chocoladecreaties

Detailhandelaar heeft webshop nodig

UNIZO

Winnaars van de Jacques Saey wedstrijd

Smaakpaleis op zaterdag 26 mei

TER GROENE POORTE

Win een Shop Design Award!

Vondelmolen moderniseert productiefaciliteiten in Lebbeke

VONDELMOLEN

Ontdek de voordelen van alcohol in uw praline

Consument wil pure ijssmaken

Kwaliteitsmallen voor kwaliteitschocolade

Vroegboekactie Belgium Chocolate Awards Day

Dit is de jury voor de Belgium Chocolate Awards

Bancontact en Payconiq fuseren

BANCONTACT COMPANY

Brugge krijgt Chocolate University

SYNTRA WEST

Veliche™ Gourmet nieuwe partner Awards Day

CARGILL FSC

Vandenbulcke kiest voor nieuw bedrijfsgebouw

Visie Ramon Morató

Visie Bart Ardijns

Visie Roger van Damme

Voor 1.000 euro 'bean-to-bar'-lijn

Een goede eerste indruk bij uw klanten

Toptrends gespot op FIE

Chocolaterie nodigt 10 abonnees uit

Faasen wint Dutch Pastry Award 2018

Aantal Belgische webshops gestegen

Mol d’Art nieuwe partner Awards Day

MOL D'ART VANELVEN

Unizo positief over snuffelstages en aanloopfases bij duaal leren

UNIZO

Specialisatiejaar leidt meteen tot arbeidscontract

TER GROENE POORTE

Drie dagen Bakkersvak in 2019

EASYFAIRS NETHERLANDS

Pack & Gift zet in op gebruikerservaring

PACK & GIFT

Belcoladechef Matty Van Caeseele verrast met twee nieuwe chocolades

PURATOS

Opendeurdag van 18 maart 2018

TER GROENE POORTE

Te Koop

CHOCOLATERIE ALBERT

Wie wint de Dutch Pastry Award?

EASYFAIRS NETHERLANDS

Rémy Cointreau Gastronomie op Chocolate Awards Day

GOURMET LOGISTIQUE SAS

Chocolate Awards Day in Ter Groene Poorte

TER GROENE POORTE

Bühler neemt HAAS Group over

BUHLER BENELUX

Vind kwaliteit en diversiteit

TAVOLA

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Vind kwaliteit en diversiteit

Gezondheidstrend: noten

TAVOLA: 11-13 maart in Kortrijk

TAVOLA

Investeringshonger Vlaamse kmo's piekt

UNIZO

Unizo positief over wetsontwerp aanvullend pensioenopbouw

UNIZO

Ontdek gratis bakkerij- en patisserietrends op Europain

Schrijf u in voor de Belgium Chocolate Awards

Kitkat lanceert als eerste merk ruby chocolade

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Björn Thys nieuwe key-accountmanager bij DIGI

DIGI BELGIUM

Laat u inspireren op Bakkersvak

EASYFAIRS NETHERLANDS

Schrijf je in voor de trofee Jacques Rouard

Pact tegen krappe arbeidsmarkt wordt verwelkomd

UNIZO

Fusie BDMO en Du Caju Printing

BDMO - BRUGGEMAN & DESOUTER

Chez Claire tilt éclairs naar hoger niveau

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

UNIZO

Hospitality Awards

Trend: minder suiker

Belgian Chocolate School geopend

CHOCOLATE WORLD

Cargill moderniseert hernieuwbare energie in Ghana

CARGILL FSC

Duurzame verpakkingen op ProSweets Cologne

PROSWEETS COLOGNE

77% jonge Belgen laten cash links liggen

BANCONTACT COMPANY

Danny Van Assche nieuwe topman Unizo

UNIZO

Stephan machines onmisbaar voor Centho Chocolates

STEPHAN

Personaliseer met kleurstoffen

'Discussies' houden ondernemers wakker

UNIZO

Bakkersvak breidt in 2018 uit

EASYFAIRS NETHERLANDS

5e Salon du Chocolat

SALON DU CHOCOLAT LILLE

Roger van Damme is beste patissier

Contactloos betalen met smartphone

BANCONTACT COMPANY

Concours Jacques Saey 2018

Lisa Matthijssen wint Gouden Gard 2017

Ultieme pralinedoos opnieuw beschikbaar

Cargill zet koers naar duurzaamheid van cacao

CARGILL FSC

Unieke demo door Willem Verlooy

40 verbluffende desserts

Ondernemers hebben er opnieuw vertrouwen in!

UNIZO

Horeca Expo 2017 komt dichterbij

EASYFAIRS

Succesvolle eerste editie Belgium Chocolate Summit

Belgium Chocolate Awards uitgereikt

Lancering Alliance 2022

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Chocolaterie Guylian wordt 50

CHOCOLATERIE GUYLIAN

Vacature Patisserie Adviseur

FRIESLANDCAMPINA BELGIUM
meer