naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

Optimale smaakbewaring met vacuüminfusies

Lok nieuwe klanten met 3D-printer

Nieuwe Gault & Millau

KMO-Barometer Unizo 3e kwartaal 2018

UNIZO

Oude Puratosvoorwerpen beloond met cheques

PURATOS

Winkelverlichting kan maken of kraken

Winkelverlichting kan maken of kraken

1 op de 3 elektronische betalingen in 2018 lager dan 10 euro

Kristof De Vocht wint wisseltrofee George Boute wedstrijd

Sander Van de Walle wint Eerste Kok van België 2019

De Vlaming let weinig op herkomst van producten

VLAM

Verras met creatief gedrageerde producten

Winnaars International Chocolate Awards

Verbeter uw recepten

Choc-o-lait wordt MoMe en breidt aanbod uit met nieuwe smaaksensaties

CHOC-O-LAIT

Gekonfijt fruit: zo doet u het zelf

Wielrenner wordt chocolatier

Stephan Dumon experimenteert met smaken met Puur Chocolat

Kies een Crafter op uw maat

D'IETEREN

Wie is de jobstudent van het jaar?

UNIZO

Stephan Destrooper bouwt merk rond melocakesconcept

Originaliteit en persoonlijkheid zijn troeven voor webshop

Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Aan de slag met likeurpralines

30/09 tot 3/10 in Kortrijk Xpo

BROODWAY

Reis mee naar de finale World Chocolate Masters in Parijs

Waalse voedingsbedrijven zoeken geschikte werknemers

FEVIA

Miljoeneninvestering bij Cargill

CARGILL FSC

Mary Barnard voorzitter CAOBISCO

Club Prosper Montagné 2019

Eindejaarsdemo op 4 locaties in september

Unizo over arbeidsdeal: "Belangrijke stappen vooruit voor verder overleg"

UNIZO

Belcolade Selection Lait en Noir Cacao-Trace gelanceerd

PURATOS

Conjunctuur neemt adempauze

FEB - VBO - VBU

80% kmo-werkgevers verwacht problemen bij aanwervingsplannen

UNIZO

De 5 grote retailtrends

Alternatieve zoetstoffen zijn een service voor de klant

Snacking zit ontegensprekelijk in de lift

Jaarverslag voedingsindustrie reden tot juichen én paniek

FEVIA

België pakt zilver op Europees kampioenschap voor patisserie

Klaarheid in het kluwen van audits

IJsbereiding biedt interessante kansen voor chocolatiers

Te koop: spuit dreseermachine

ANVERA CHOCOLATES

Volledige bean-to-bar bij Tecno 3

DTA

Unizo verwelkomt vereenvoudiging en modernisering vennootschapsvormen

UNIZO

Ontdek de Puratos webshop

PURATOS

Belgium Chocolate Awards 2018 uitgereikt

Sector gekant tegen extra verpakkingstaksen

FEVIA

Gruyaert nieuwe partner Awards Day

GRUYAERT CARTONNAGE

Video: verras je klanten met een coeur feuilleté

Uitzonderlijk aanbod: met uw gasten naar Waregem Koerse

Nieuwe gedelegeerd bestuurder voor Fevia

FEVIA

Belgium Chocolate Awards Day

Lareka nieuwe partner Awards Day

LAREKA CONFECTIONERY EQUIPMENT

Het attest bedrijfsbeheer wordt officieel afgeschaft

UNIZO

Unizo KMO-Barometer bevestigt optimisme over extra tewerkstelling

UNIZO

Meerderheid kmo’s is tegen slimme kilometerheffing

UNIZO

Onrust over belastingcontrole voor bedrijfsleiders

UNIZO

Volwaardige tweede kans voor gefailleerden

UNIZO

Presentatie micro batch chocolate making

Partnership Retail Design Lab & Shop Design Awards

Merendeel Belgen wil favoriete chocolade niet delen

Inspiratie voor uw teambuilding activiteiten

Gebruik weer marsepein in uw chocoladecreaties

Detailhandelaar heeft webshop nodig

UNIZO

Winnaars van de Jacques Saey wedstrijd

Smaakpaleis op zaterdag 26 mei

TER GROENE POORTE

Win een Shop Design Award!

Vondelmolen moderniseert productiefaciliteiten in Lebbeke

VONDELMOLEN

Ontdek de voordelen van alcohol in uw praline

Consument wil pure ijssmaken

Kwaliteitsmallen voor kwaliteitschocolade

Vroegboekactie Belgium Chocolate Awards Day

Dit is de jury voor de Belgium Chocolate Awards

Bancontact en Payconiq fuseren

BANCONTACT COMPANY

Brugge krijgt Chocolate University

SYNTRA WEST

Veliche™ Gourmet nieuwe partner Awards Day

CARGILL FSC

Vandenbulcke kiest voor nieuw bedrijfsgebouw

Visie Ramon Morató

Visie Bart Ardijns

Visie Roger van Damme

Voor 1.000 euro 'bean-to-bar'-lijn

Een goede eerste indruk bij uw klanten

Toptrends gespot op FIE

Chocolaterie nodigt 10 abonnees uit

Faasen wint Dutch Pastry Award 2018

Aantal Belgische webshops gestegen

Mol d’Art nieuwe partner Awards Day

MOL D'ART VANELVEN

Unizo positief over snuffelstages en aanloopfases bij duaal leren

UNIZO

Specialisatiejaar leidt meteen tot arbeidscontract

TER GROENE POORTE

Drie dagen Bakkersvak in 2019

EASYFAIRS NETHERLANDS

Pack & Gift zet in op gebruikerservaring

PACK & GIFT

Belcoladechef Matty Van Caeseele verrast met twee nieuwe chocolades

PURATOS

Opendeurdag van 18 maart 2018

TER GROENE POORTE

Te Koop

CHOCOLATERIE ALBERT

Wie wint de Dutch Pastry Award?

EASYFAIRS NETHERLANDS

Rémy Cointreau Gastronomie op Chocolate Awards Day

GOURMET LOGISTIQUE SAS

Chocolate Awards Day in Ter Groene Poorte

TER GROENE POORTE

Bühler neemt HAAS Group over

BUHLER BENELUX

Vind kwaliteit en diversiteit

TAVOLA

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Vind kwaliteit en diversiteit

Gezondheidstrend: noten

TAVOLA: 11-13 maart in Kortrijk

TAVOLA

Investeringshonger Vlaamse kmo's piekt

UNIZO

Unizo positief over wetsontwerp aanvullend pensioenopbouw

UNIZO

Ontdek gratis bakkerij- en patisserietrends op Europain

Schrijf u in voor de Belgium Chocolate Awards

Kitkat lanceert als eerste merk ruby chocolade

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Björn Thys nieuwe key-accountmanager bij DIGI

DIGI BELGIUM

Laat u inspireren op Bakkersvak

EASYFAIRS NETHERLANDS

Schrijf je in voor de trofee Jacques Rouard

Pact tegen krappe arbeidsmarkt wordt verwelkomd

UNIZO

Fusie BDMO en Du Caju Printing

BDMO - BRUGGEMAN & DESOUTER

Chez Claire tilt éclairs naar hoger niveau

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

UNIZO

Hospitality Awards

Trend: minder suiker

Belgian Chocolate School geopend

CHOCOLATE WORLD
meer