naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

UNIZO

Hospitality Awards

Trend: minder suiker

BARRY CALLEBAUT

Belgian Chocolate School geopend

CHOCOLATE WORLD

Cargill moderniseert hernieuwbare energie in Ghana

CARGILL FSC

Duurzame verpakkingen op ProSweets Cologne

PROSWEETS COLOGNE

77% jonge Belgen laten cash links liggen

BANCONTACT COMPANY

Danny Van Assche nieuwe topman Unizo

UNIZO

Stephan machines onmisbaar voor Centho Chocolates

STEPHAN

Personaliseer met kleurstoffen

'Discussies' houden ondernemers wakker

UNIZO

Bakkersvak breidt in 2018 uit

EASYFAIRS NETHERLANDS

5e Salon du Chocolat

SALON DU CHOCOLAT LILLE

Roger van Damme is beste patissier

Contactloos betalen met smartphone

BANCONTACT COMPANY

Concours Jacques Saey 2018

Lisa Matthijssen wint Gouden Gard 2017

Ultieme pralinedoos opnieuw beschikbaar

Cargill zet koers naar duurzaamheid van cacao

CARGILL FSC

Unieke demo door Willem Verlooy

40 verbluffende desserts

Ondernemers hebben er opnieuw vertrouwen in!

UNIZO

Horeca Expo 2017 komt dichterbij

EASYFAIRS

Succesvolle eerste editie Belgium Chocolate Summit

Belgium Chocolate Awards uitgereikt

Lancering Alliance 2022

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Chocolaterie Guylian wordt 50

CHOCOLATERIE GUYLIAN

Vacature Patisserie Adviseur

FRIESLANDCAMPINA BELGIUM

Roze chocolade

BARRY CALLEBAUT

BRUGES IN CHOC: gratis deelname

Prijs van vanille vertienvoudigd

Laatste kans om in te schrijven voor BCS

Te koop

LA VIE EN CHOCOLAT

Eindejaarsdemonstratie patisserie België

Geheimen van ganachevulling ontsluierd

Südback: ontwikkelingen van morgen

LANDESMESSE STUTTGART

Unieke inkijk bij Belcolade en Callebaut

Nieuwe vakbeurs : VersVak

EASYFAIRS NETHERLANDS

Chocoladeacademie geopend in Milaan

BARRY CALLEBAUT

Jurgen baert is Belgian Chocolate Master

BARRY CALLEBAUT

Hoe correct labelen?

Nog 5 plaatsen vrij voor Store Tour

Uw partner voor volmaakte pralines

MOL D'ART VANELVEN

Chocolate Awards: waarom deelnemen?

Zesde sterreneditie RestoDays in juni

VOICE

Nieuwe MY Renault-app

RENAULT BELGIE LUXEMBURG

Boost uw zaak via social media

Afwijkend assortiment koffie en thee

Personaliseerbare frisco's

Visie van Christophe Roesems

Vloeibare vulling, geen suiker

Gratis naar Choco-Story

Spaanse nr. 1 in jury Chocolate Awards

Chocoladeweek in Brugge

West-Vlaanderen: Mekka van chocolade

West-Vlaanderen epicentrum chocolade

Beste Belgische praline komt van de kust

BARRY CALLEBAUT

De praline van morgen op Tomorrowland

Limar Chocolates zet Belgische primeur

CHOCOLATERIE LIMAR
meer