naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

Herbeleef de uitreiking van de Shop Design Awards

Winnaar Belgium Chocolate Awards op Horeca Expo

Ook Enric Rovira op Belgium Chocolate Summit

OPENDEURDAG – TER GROENE POORTE – 24 MAART 2019

INSTITUUT VOOR VOEDING

Cargill wil Smet overnemen

CARGILL

Christa Muyldermans nieuwe chef in Callebaut Chocolate Academy Centre

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Nu ook masterclasses in nieuw Choco Story Brussel

Hoe uw chocoladeproducten vrijwaren van vetbloem?

Hoe kan uw winkelinrichting bijdragen tot extra verkoop?

Coupe du Monde de la Patisserie

Nieuw Wetboek van vennootschappen en verenigingen goedgekeurd

FEB - VBO - VBU

Meer alternatieven voor bedrijfswagen

FEB - VBO - VBU

Mieke Frijters is vrouwelijk ondernemer van het jaar

UNIZO

De best ingerichte winkels van België zijn bekend

Wetsvoorstel tegen misbruik machtsverhoudingen

UNIZO

“Voeding voor het leven”

INSTITUUT VOOR VOEDING

William Curley op Belgium Chocolate Summit

Praktische voordelen van moderne pick-ups

Vier mogelijkheden om uw bestelwagen te financieren

Volkswagen CV verkozen tot Most Loved Van 2019

Uitzonderlijke toeloop en bezoekersrecord voor 97e Brussels Motor Show

Verzoekschrift tot vernietiging bijkluswet ingediend

UNIZO

Wat is de rol van uw winkeldesign?

9 tips voor digitale transformatie

Belgium Chocolate Awards 2019

Speel mee op de golven van de evolutie

Uitreiking Shop Design Awards

Nog geen interfederaal mobiliteitsakkoord

FEB - VBO - VBU

Cargill lanceert Veliche Gourmet in Nederland

CARGILL

Chocolate Nation geopend

Dream Cars spreken tot de verbeelding

Stem op uw favoriete Van en win

Festival van de lichte bedrijfsvoertuigen

Koop je tickets voor Autosalon 2019

Daling ondernemerstevredenheid maar hoop voor 2019

UNIZO

Ontdek de winkels met het beste shop design

Studenten op de werkvloer: een win-winsituatie

Chocolate University

SYNTRA WEST

Consument wil ecologische verpakkingen

België is land van ondernemers

UNIZO

Evergreen patisseriedecoraties

46% meer kleinhandelszaken in chocolade en suikerwerk

Machinefabrikant die meedenkt is cruciaal

Conjunctuur vaart richting dichte mist

FEB - VBO - VBU

Overtuig windowshopper met valentijnsasortiment

"Ook beleidsmakers moeten hun verantwoordelijkheid opnemen"

FEVIA

Belgium Chocolate Summit: 5-6-7 juni 2019

Rob ‘Barijs’ Proost serveert beste ijs van België

AICE

NIEUWE WINKEL IN LIJN VAN AANBOD VOOR OLIVIER WILLEMS CHOCOLATIER

Nieuw partnerschap duurzame chocolade

Instagram is absolute meerwaarde

Opleiding Richemont Kompetenzzentrum

De Belgium Chocolate Summit is terug in 2019! Schrijf nu in en bespaar 130 euro!

Bezoek Saveurs & Métiers

SAVEURS & METIERS

Scoor met geschenkmanden

Marsepein: winterproduct bij uitstek

Originekoffies zijn trending

Marsepein

Store tour Parijs

World Chocolate Masters 2018

meer