naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

Chocolademultinationals roepen op tot regelwetgeving voor "Beyond Chocolate"

Doe mee aan anoniem onderzoek over vegan chocolade!

Callebaut blijft groots in België

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Nieuwe mijlpaal voor Solutrans

COMEXPOSIUM

Kmo's geven jaarlijks minstens 716 miljoen euro uit aan sponsoring

UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS

Belgische agro-voedingsproducten verleiden Chinese consumenten

FEVIA

Een kleurrijke editie van Week van de Smaak

Hoe belangrijk is ijs voor uw zaak?

9 trends voor de toekomst van uw zaak

Exclusief interview met Jean-Michel Perruchon

Minder verspilling en lagere arbeidskosten dankzij technologie

Vetbloem aanpakken is eerst oorzaak kennen

Feesteditie 2020: ISM wordt 50 jaar

ISM

Cargill innoveert in een chocolade met verlaagd suikergehalte

"Het is een verplichting om altijd op zoek te blijven gaan naar perfectie"

Nieuwe versie van Choprabisco Autocontrolegids

CHOPRABISCO

Ontdek alles over de Chocolate Awards

World Chocolate Masters

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Peperkoekenhuisjes maken

De (h)eerlijke chocolade van Callebaut

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Optimaliseer uw online verkoop

Innovatie en inspiratie op Horeca Expo

EASYFAIRS

YouTube-kanaal van IBC Belgium

IBC BELGIUM

Invloed van materialen op shopbeleving

Nieuwe voorzitter van Coupe du Monde

Eindejaarsdemonstraties

Economische cijfers voedingsindustrie alarmerend

FEVIA

Belgium Chocolate Summit

Week van de Smaak 2019

Belgische ondernemingsactiviteit kan zich goed handhaven

FEB - VBO - VBU

Uw nieuwe of vernieuwde winkel in de prijzen?

Exclusieve demonstratie met Créateurs de Desserts

Belgium Chocolate Awards 2019 uitgereikt

Smaak, kleur, dikte en glans bepalen het perfecte glazuur voor patisserie

Meer terugroepingen door strenge (auto)controles

FEVIA

Sergio Herman lanceert eigen koffie

A-BIG CONCEPT

Carlo Midiri, nieuwste aanwinst Callebaut Ambassadeurs Club

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

Workshop oorsprongsetikettering

CHOPRABISCO

20% winkelt ‘s avonds tot 21 u

Guimauves, spekken & marshmallows

Matcha en chocolade: perfecte match

4 trends bij Food At Work Student Awards

FEVIA

Onderscheidende chocoladeproducten creëren

Vicepremier Alexander De Croo op Belgium Chocolate Summit

Jury Belgium Chocolate Awards 2019

Beyond Chocolate: hoe ga je hier als chocolatier mee aan de slag?

JÉRÔME GRIMONPON ZIET OMZET VERDUBBELEN NA VERHUIS

Grootste chocoladeretailer ter wereld op Belgium Chocolate Summut

Welke teambuildingactiviteiten organiseren voor uw werknemers?

Art of Chocolate: verbeter uw expertise en die van uw teams

ART OF CHOCOLATE

Workshops Belgium Chocolate Awards 2019

Dit zijn de chocoladetrends van de toekomst

Panelgesprek met 'Chocolatiers of the Year'

Laat u inspireren op Food Forward event

FEVIA

Concours Jacques Saey

Nieuwe editie Shop Design Awards gelanceerd

Herbeleef de uitreiking van de Shop Design Awards

Winnaar Belgium Chocolate Awards op Horeca Expo

ITCA Suarlée wint chocoladewedstrijd Dongelberg

Maurits van der Vooren wint Dutch Pastry Award

meer