naar top
Menu
Logo Print

Nieuws

Belcolade Selection Lait en Noir Cacao-Trace gelanceerd

PURATOS

Conjunctuur neemt adempauze

FEB - VBO - VBU

80% kmo-werkgevers verwacht problemen bij aanwervingsplannen

UNIZO

De 5 grote retailtrends

Alternatieve zoetstoffen zijn een service voor de klant

Snacking zit ontegensprekelijk in de lift

Jaarverslag voedingsindustrie reden tot juichen én paniek

FEVIA

België pakt zilver op Europees kampioenschap voor patisserie

Klaarheid in het kluwen van audits

IJsbereiding biedt interessante kansen voor chocolatiers

77 tips voor een succesvolle beursdeelname

Te koop: spuit dreseermachine

ANVERA CHOCOLATES

Volledige bean-to-bar bij Tecno 3

DTA

Unizo verwelkomt vereenvoudiging en modernisering vennootschapsvormen

UNIZO

Ontdek de Puratos webshop

PURATOS

Belgium Chocolate Awards 2018 uitgereikt

Sector gekant tegen extra verpakkingstaksen

FEVIA

Gruyaert nieuwe partner Awards Day

GRUYAERT CARTONNAGE

Video: verras je klanten met een coeur feuilleté

Uitzonderlijk aanbod: met uw gasten naar Waregem Koerse

Nieuwe gedelegeerd bestuurder voor Fevia

FEVIA

Belgium Chocolate Awards Day

Lareka nieuwe partner Awards Day

LAREKA CONFECTIONERY EQUIPMENT

Het attest bedrijfsbeheer wordt officieel afgeschaft

UNIZO

Unizo KMO-Barometer bevestigt optimisme over extra tewerkstelling

UNIZO

Meerderheid kmo’s is tegen slimme kilometerheffing

UNIZO

Onrust over belastingcontrole voor bedrijfsleiders

UNIZO

Volwaardige tweede kans voor gefailleerden

UNIZO

Presentatie micro batch chocolate making

Partnership Retail Design Lab & Shop Design Awards

Merendeel Belgen wil favoriete chocolade niet delen

Inspiratie voor uw teambuilding activiteiten

Gebruik weer marsepein in uw chocoladecreaties

Detailhandelaar heeft webshop nodig

UNIZO

Winnaars van de Jacques Saey wedstrijd

Smaakpaleis op zaterdag 26 mei

TER GROENE POORTE

Win een Shop Design Award!

Vondelmolen moderniseert productiefaciliteiten in Lebbeke

VONDELMOLEN

Ontdek de voordelen van alcohol in uw praline

Consument wil pure ijssmaken

Kwaliteitsmallen voor kwaliteitschocolade

Vroegboekactie Belgium Chocolate Awards Day

Dit is de jury voor de Belgium Chocolate Awards

Bancontact en Payconiq fuseren

BANCONTACT COMPANY

Brugge krijgt Chocolate University

SYNTRA WEST

Veliche™ Gourmet nieuwe partner Awards Day

CARGILL FSC

Vandenbulcke kiest voor nieuw bedrijfsgebouw

Visie Ramon Morató

Visie Bart Ardijns

Visie Roger van Damme

Voor 1.000 euro 'bean-to-bar'-lijn

Een goede eerste indruk bij uw klanten

Toptrends gespot op FIE

Chocolaterie nodigt 10 abonnees uit

Faasen wint Dutch Pastry Award 2018

Aantal Belgische webshops gestegen

Mol d’Art nieuwe partner Awards Day

MOL D'ART VANELVEN

Unizo positief over snuffelstages en aanloopfases bij duaal leren

UNIZO

Specialisatiejaar leidt meteen tot arbeidscontract

TER GROENE POORTE

Drie dagen Bakkersvak in 2019

EASYFAIRS NETHERLANDS
meer