naar top
Menu
Logo Print
16/02/2017 - NIELS CHEYNS

BAKKERSVAK 2017 LEGT FOCUS OP AMBACHT

Bakkersvak, de toonaangevende vakbeurs voor de bakkerijsector, vindt op 5 en 6 maart plaats. Naast verschillende masterclasses kunt u uw product voorleggen aan de professionelen van het BoulangerieTeam.

AMBACHT

Bakkersvak is de plek waar restaurants, bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en patissiers zich laten inspireren door het ambacht. Meer dan 140 standhouders hebben zich ingeschreven om de bezoekers de nieuwste innovaties op het gebied van brood, banket en patisserie te tonen.

LAAT UW PRODUCT KEUREN

Het Nederlands Bakkerij Centrum zal op beide dagen meegebrachte producten van bezoekers live keuren. De keurmeesters gaan met de bezoekers in gesprek over banketproducten, kleinbrood en volkoren- en desembrood.

TRADITIONELE PRODUCTEN IN NIEUW JASJE

Tijdens deze editie van Bakkersvak zullen de leden van het BoulangerieTeam inspelen op de trend om te lunchen in de bakkerij. Er worden alledaagse bakkerijproducten gemaakt waaraan een moderne twist wordt gegeven. Het team bestaat uit ervaren bakkers en jong, aanstormend talent. Genoeg redenen om de gemaakte producten te bekijken en te proeven.

MASTERCLASSES

Het Nederlands Patisserie Team verzorgt een aantal inspirerende masterclasses. Elk teamlid zal een eigen invulling geven aan de showtafel, waar de mooiste creaties ten tonele worden gesteld. Er vinden gedurende de twee beursdagen verschillende masterclasses plaats van onder andere Carlo Midiri, Ramon Huigsloot en Tom van de Veen. Tijdens de beurs vindt ook de finale plaats van de Dutch Pastry Award, met deze editie het centrale thema 'film'.

PRAKTISCHE INFO

Waar?
Autotron, Rosmalen
Wanneer?
5 en 6 maart 2017
van 10 uur tot 17 uur
Tickets? 
Gratis: reservatiecode 2801
www.easyfairs.com/bakkersvak-nl
Online?
Twitter @BAKKERSVAKNL
Facebook Vakbeurs Bakkersvak