- 06 februari 2018
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Bakery
Belevenisbakkerij Both vond inspiratie in New York
Bij Bakkerij Both in Abcoude kunnen klanten terecht voor brood, banket maar ook vooral voor beleving. Producten worden er op innovatieve wijze gepresenteerd en met de oven in de winkel kunnen klanten het bakproces volgen. Er is een koffiecorner, maar coffee-to-go kan ook. Eigenaar Cor Both en zijn zoon Stefan willen meegaan met de huidige trend en een concept creƫren dat ook in de toekomst werkt. Ze kozen voor een architect met ervaring in de ontwikkeling van vernieuwende ontwerpen in verschillende sectoren
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.