naar top
Menu
Logo Print
30/07/2019 - MIEKE MASYN

BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT

De Belgium Chocolate Summit is een toonaangevend, internationaal chocolade-event vol inspiratie. Enthousiaste professionals kunnen hun kennis verrijken met de laatste trends uit de chocoladewereld aan de hand van demo's en workshops door specialisten. Het evenement vindt plaats in de unieke omkadering van Chocolate Nation. Hoogtepunt binnen de inspiratiedagen is de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards.

Chocolate

 

SFEERVERSLAG 2019

Video

Van 5 tot 7 juni 2019 organiseerde het vakblad Chocolaterie de tweede editie van de Belgium Chocolate Summit in Antwerpen. Gedurende 3 dagen werden vertegenwoordigers van de nationale en internationale chocoladewereld geïnspireerd met nieuwe producten, visies, trends en technologieën op het gebied van chocolade.
Bekijk de video van deze editie hier

 

Winnaars

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2019

Chocolaterie ging opnieuw op zoek naar de Beste Praline en de Beste Chocoladereep. Op woensdag 5 juni werden voor de achtste maal de Belgium Chocolate Awards uitgereikt. In deze wedstrijd kunnen chocolatiers en leerling-chocolatiers hun praline of chocoladereep laten beoordelen door een professionele jury.

 

CHOCOLATE INSPIRATION CONFERENCE 2019

conference

De tweede dag werd ingevuld met een conferentiedag waar we chocoladeprofessionals wilden inspireren op het vlak van productontwikkeling, trends, marketing en management. Belgium Chocolate Summit richt zich tot een internationaal publiek, de presentaties worden in het Engels gegeven. Daarnaast waren er tal van netwerkmogelijkheden, onder meer tijdens de breaks. 

 

PRESENTATIES 2019

Ontdek hier meer over de sprekers die onze gasten wilden educeren en inspireren.