naar top
Menu
Logo Print

BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT TE GAST IN CHOCOLATE NATION

Op 5-6-7 juni 2019 in hartje Antwerpen!

Van 5 tot 7 juni vindt het evenement Belgium Chocolate Summit plaats. Dit keer is het event voor de chocoladeprofessional te gast in Antwerpen, meer bepaald in het gloednieuwe belevingsmuseum Chocolate Nation. Gedurende drie dagen kunnen nationale en internationale gasten zich laten onderdompelen in de chocoladewereld, voor inspiratie voor hun business.

Chocolate Inspiration Conference

DRIEDAAGS PROGRAMMA

Dag 1: Belgium Chocolate Awards

Op woensdag 5 juni vindt de wedstrijd voor de Beste Praline plaats. Kandidaten brengen 's morgens hun creaties binnen, die door een professionele jury beoordeeld zullen worden. Door de dag heen kunnen aanwezigen workshops en demo's bijwonen en een bezoek brengen aan het Chocolate Nation experiencemuseum. De dag wordt afgesloten met een feestelijke uitreiking en receptie.

THEMA: FASHION
De Belgium Chocolate Awards zijn dit jaar te gast in Antwerpen. Antwerpen staat onder meer internationaal bekend als modestad.
Daarom is het thema van de Belgium Chocolate Awards 2019 'Fashion'. Laat uw inspiratie de vrije loop binnen dit thema en creëer een stijlvolle, lekkere praline of chocoladetablet. Inschrijven voor de wedstrijd kan via:
www.belgiumchocolateawards.com

Dag 2: Chocolate Inspiration Conference

De tweede dag is er de conferentiedag waar we chocoladeprofessionals willen inspireren op het vlak van productontwikkeling, trends, marketing en management. Belgium Chocolate Summit richt zich tot een internationaal publiek, de presentaties worden in het Engels gegeven. Daarnaast bieden we u ook tal van netwerkmogelijkheden, onder meer tijdens de breaks. Zo wordt u onthaald met een ontbijt, kunt u genieten van een walking lunch en is er afsluitend een netwerkreceptie.

Dag 3: Vip Experience

Op 7 juni kunt u een begeleid bezoek brengen aan Chocolate Nation en deelnemen aan een afsluitende workshop. Wie dat wenst, kan in de namiddag ook enkele Antwerpse chocolatiers bezoeken.

INSCHRIJVEN

U kunt u nu reeds inschrijven voor deze inspirerende driedaagse. Door u nu in te schrijven, geniet u van het vroegboektarief. Deze aanbieding is geldig tot 26 april 2019. Inschrijven kan via:  www.belgiumchocolatesummit.com

VOORLOPIG PROGRAMMA CHOCOLATE INSPIRATION CONFERENCE
•Hoe verleid ik mijn klant met mijn winkelinrichting? Katelijn Quartier van Retail Design Lab komt vertellen over de do's-and- don'ts voor een geslaagde winkelinrichting.
•Chocolate Tomorrow Puratos stelt in primeur de resultaten voor van zijn recent uitgevoerde consumentenonderzoek.
•World Chocolate Master We hopen verder ook de World Chocolate Master Elias Läderach te mogen verwelkomen. 
Het programma wordt nog verder aangevuld. U leest er meer over in een volgende (online) editie.

Patrick AubrionCHOCOLATE NATION

Chocolate Nation, in hartje Antwerpen bij het Centraal Station, is de grootste Belgische chocolate experience ter wereld. Het is een innovatief belevingsmuseum van ruim 4.000 m² dat volledig gewijd is aan Belgische chocolade. Chocolate Nation beschikt ook over ateliers, workshopruimtes en een eigen Bean To Bar Academy waar chocolatiers de kneepjes van het vak kunnen leren en bezoekers chocolatiers aan het werk kunnen zien of zelf een workshop kunnen volgen. Meester-chocolatier Patrick Aubrion leidt deze chocoladeafdeling.