naar top
Menu
Logo Print
09/08/2018 - TOM D'HALLUIN

REIS MEE NAAR PARIJS EN ERVAAR DE FINALE VAN DE WORLD CHOCOLATE MASTERS VAN DICHTBIJ
reis naar de world chocolate masters

Van 31 oktober tot 2 november vindt voor de zevende keer de World Chocolate Masters finale plaats op Salon du Chocolat
in Parijs. Twintig kandidaten van over de hele wereld reizen af naar Parijs en strijden er om deze prestigieuze titel. Een
superspannende wedstrijd van wereldklasse met de mooiste chocolade creaties & sculpturen. U kunt de wedstrijd live volgen op
worldchocolatemasters.com, maar u kunt ook met ons mee afreizen naar Parijs en de finale en de prijsuitreiking op 2 november
ter plaatse volgen. Cacao Barry, Callebaut en Chocolaterie Magazine nodigen u uit voor een exclusieve trip naar Parijs!
meer info

World Chocolate Masters

De World Chocolate Masters is een internationale wedstrijd voor chocoladeprofessionals. Hij wordt voor de zevende keer
georganiseerd door het chocolademerk Cacao Barry. Het afgelopen jaar werden er in twintig landen nationale preselecties
gehouden. Tijdens de finale in 2015 ging Fransman Vincent Vallée er met de hoofdprijs vandoor. Twintig nationale winnaars
staan klaar om de trofee van hem over te nemen.

Supporter voor Jurgen Baert & Patrick De Vries

Belgische en Nederlandse trots, Jurgen en Patrick, trainen al tijdenlang om het op te nemen tegen de overige 18 deelnemers.
Zij moeten gedurende drie dagen zeven wedstrijdelementen voltooien onder het thema ‘Futropolis’. De twintig kandidaten
strijden de eerste twee dagen tegen elkaar met de onderdelen: Chocolade showstuk, Chocolade ‘Travel Cake’, een creatie met
hun zelf gecreëerde Or Noir Cocolade, Chocolate Snack To Go en een geënrobeerde praline. Op basis hiervan wordt een top 10
geselecteerd en zij strijden op dag drie tegen elkaar met hun ‘Fresh Patisserie of Futropolis’ & een verrassingscreatie ‘City of
Tomorrow’. Op de laatste dag wordt de uiteindelijke winnaar en World Chocolate Master 2018 bekendgemaakt.

JURY

World Chocolate MastersIeder deelnemend land wordt vertegenwoordigd door een nationaal jurylid.
Nederlands jurylid: Marike van Beurden
Patisserie- en chocoladeconsultant, 2e plaats World Chocolate Masters 2013.
Belgisch jurylid: Marc Ducobu
Eigenaar patisserie DUCUBO, lid van ‘Relais desserts’.

TREND TOUR PARIJS & EEN BEZOEK AAN SALON DU CHOCOLAT

Salon du ChocolatOp 2 november 2018 kunt u als VIP mee naar de finale van de World Chocolate Masters. ’s Morgens vertrekt u met de Thalys naar Parijs. Nederlandse deelnemers vertrekken vanuit Rotterdam. Belgische deelnemers vanuit Brussel:

Heenreis:
6u58 - Vertrek uit Rotterdam Centraal
8u13 -  Vertrek uit Brussel-Zuid
9u35  - Aankomst in Parijs (station Gare du Nord)

Terugreis:
19u25 -  Vertrek uit Parijs
20u47 - Aankomst station Brussel-Zuid
22u - Aankomst station Rotterdam Centraal

PROGRAMMA

Ochtend:
Trendwatching in Parijs. We hebben een inspirerende trend tour voor u samengesteld langs gerenommeerde chocolatiers, bakkers en patissiers. We houden de details nog even geheim, maar u wordt zeker verrast door de mooiste winkels, prachtige creaties & verrassende smaken.

Middag: Uitgebreide lunch.

Namiddag: Bezoek aan Salon du Chocolat, waar de laatste trends worden getoond. Tevens kunt u de Belgische &
Nederlandse Chocolate Master aanmoedigen tijdens de laatste loodjes van de zware wedstrijd. De middag eindigt met
de prijsuitreiking en bekendmaking van de World Chocolate Master 2018.

Avond: Terugkeer naar Brussel en Rotterdam met de Thalys.

Kostprijs
Wij vragen een persoonlijke bijdrage van €100,- per persoon (excl. BTW). Daarvoor krijgt u de volledige reis (Thalys ticket + metrodagpas), een trend tour onder begeleiding, een VIP-onthaal en -lunch, gratis toegangskaarten voor de beurs en
een receptie na de finale van de World Chocolate Masters.

Inschrijven
Meld u nu aan voor deze inspirerende dag! Inschrijven kan via worldchocolatemasters.pmg.be.
Let op: de plaatsen zijn beperkt. Vol is vol. Inschrijven kan tot 30/09. Maximaal 2 personen per bedrijf.

Inschrijven

Deze trip wordt gerealiseerd door
Callebaut, Caco Barry en Chocolaterie