- 12 augustus 2019
Eindejaarsdemonstraties
Eindejaarsdemonstraties Demo's van Joost Arijs en Dimitri Salmon Les vergers Boiron, Callebaut, Debic, Rémy Cointreau Gastronomie, Ranson en Bruyerre organiseren deze herfst weer enkele eindejaarsdemonstraties. Partners voor deze editie zijn Joost Arijs en Dimitri Salmon. No nonsense patisserie, geen extreme of zware smaakcombinaties, geen gekke tierlantijntjes of drukke decoraties. Alles draait bij Arijs om de puurheid van de ingrediënten, verfijnde smaken en texturen. Salmon is dan weer een creatieve duizendpoot met een palmares om fier op te zijn. Zijn talent en passie stralen af op de producten in zijn zaak La Dacquoise in Gozée. Veel van zijn vrije tijd gaat naar het ontwikkelen van nieuwe combinaties van texturen en smaken, die sterk gewaardeerd wordt door klanten en in de wereld van de luxegastronomie. Data • Maandag 16/09/2019 in het Institut Emile Gryzon (Avenue Emile Gryson 1, 1070 Anderlecht) vanaf 13h. • Dinsdag 17/09/2019 bij RANSON (Industrielaan 24, 3730 ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.