- 05 mei 2017
De praline van morgen op Tomorrowland
De praline van morgen op Tomorrowland Gault&Milau en Callebaut kiezen Chocolate Heroes Eind juli mogen tien chocolatiers hun praline voorstellen in de VIP-ruimte van Tomorrowland. Chocoladeproducent Callebaut en culinaire gids Gault&Milau selecteerden deze ‘chocolate heroes’ tijdens een wedstrijd met 33 inschrijvingen. De bedoeling was om met je inzending vooruit te blikken op de Belgische praline van morgen. Bij de geselecteerden zitten twee chocolatiers uit Sint-Niklaas: Nick Wauters en Wim Vyverman. Onlangs werkten de twee nog samen aan de Sint-Niklase ballonpraline, nu mogen ze samen naar Tomorrowland. Zij vinden het vooral belangrijk dat ze door hun deelname een jaar lang het label van Gault&Millau voor hun creatie mogen dragen. “Met dit initiatief is Callebaut er alvast in geslaagd om de ambachtelijke chocolatiers onder de aandacht van Gault&Millau te brengen”, klinkt het bij de trotse chocolatiers.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.